Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Ciolacu: Eu sunt politruc pentru ca eu sunt presedintele PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ciolacu: Eu sunt politruc pentru ca eu sunt presedintele PSD

Eu sunt politruc pentru ca eu sunt presedintele PSD, nu sunt presedintele Romaniei, a declarat Marcel Ciolacu, la HotNews LIVE, pentru a justifica acuzatiile de activism politic in favoarea PNL pe care i le aduce lui Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu, la HotNews LIVE: Da, PSD nu a facut spitalele regionale, dar nu cumva acum in pandemie trebuie o alta abordare, alta decat spitalele regionale? Iohannis, politrucul PNL, vrea sa astupe un guvern incompetent si corupt. Acuzatii grave la adresa Guvernului imi depun mandatul daca PSD iese pe locul 2 in alegeriVIDEO Ciolacu: in acest moment, categoric, nu ma simt responsabil de starea actuala a sanatatii din RomaniaVIDEO ii este PSD rusine cu Viorica Dancila? Ciolacu: Nu. Ca orice om politic, presupun ca am o crestere si o descrestere, ca-i curba lui Gauss. Asta a fost traseul doamnei Dancila. continuă pe Hotnews

CIOLACU: Sunt mai multi colegi care ar putea sa ocupe functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, avanseaza trei nume care ar putea fi propuneri ale partidului pentru functia de prim-ministru daca partidul va castiga alegerile din 6 decembrie - Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu, doua dintre acestea fiind ale unor fosti premieri din perioada in care PSD era condus de Liviu Dragnea, relateaza news. ro.

Alimentele care te cresc in inaltime. Ce contin ele, de fapt, de sunt bune pentru copii

Desi inaltimea unei persoane este stabilita de mai multi factori genetici, anumiti nutrienti sunt absolut necesari sa ne asigure o crestere si o dezvoltare eficienta. Alimentele esentiale pentru hormonul de crestere la copii Un rol foarte important in dezvoltarea sanatoasa si pentru repararea tesuturilor si a sistemului imunitar, il au proteinele. insa, alti micronutrienti cum .

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Circul electoral pe tema pensiilor speciale continua. Ciolacu pune conditii pentru convocarea plenului comun care sa le elimine

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a anuntat, marti, ca va convoca Birourile Permanente Reunite pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, cu conditia ca acesti bani sa fie folositi pentru dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia lui Ciolacu apare in contextul in care PNL a solicitat convocarea unui plen comun pentru adoptarea proiectului de lege care abroga pensiile speciale pentru parlamentari. in batalia declaratiilor politice este de precizat ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala doar daca fac o cerere scrisa sa o primeasca. Cu alte cuvinte, aceasta nu se acorda automat iar cei care doresc sa nu o primeasca, pot sa nu o ceara. Show electoral in plenul Camerei Deputatilor privind demisiile parlamentarilor USR Roman: Sa votam vacantarea. Nu este decat un gest teatral Barna: Demisiile sunt din 18 decembrie.

Cele 5 fructe perfecte pentru iarna. Sunt uimitoare pentru sanatatea ta

Sezonul rece este cu atat mai greu de dus in aceste vremuri. Pe langa grijile constante pe care le avem in contextul pandemic, se adauga si virozele normale ale perioadei. Care sunt fructele perfecte pentru consumul in iarna? Alimentatia e foarte importanta. Cum sa ai o mai mare grija de corpul tau si ce resurse .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )