Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO FOTO Oppo Find 5 - revolutia chinezeasca se pregateste sa lase loc lui Oppo Find 7

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Oppo Find 5 - revolutia chinezeasca se pregateste sa lase loc lui Oppo Find 7

Oppo a adus la Barcelona si un telefon care este vechi de un an, Oppo Find 5. Terminalul este nava-amiral a flotei chinezesti, seamana cu un Google Nexus 5, are caracteristici bune si ar putea prezenta interes europenilor. Tech Adevarul a pus mana pe el. continuă pe Adevărul

Oppo Find 7 si o noua ironie la adresa Galaxy S5

Pregatindu-se sa-si lanseze propriul varf de gama, Oppo Find 7, compania chineza s-a decis sa ironizeze un pic proaspat lansatul Galaxy S5. De cateva saptamani, circula pe internet zvonuri cu referire la Oppo Find 7. Acesta este un smartphone de varf al companiei chineze ce urmeaza sa aiba parte de un eveniment de lansare pe data de 19 martie. Desi au scapat si oficialii companiei cateva detalii despre aparat pe internet, acum este prima oara cand apeleaza la ironie pentru [].

VIDEO FOTO Oppo N1 - telefonul chinezesc cu o camera rotativa a ajuns in mainile Tech Adevarul. O inventie excelenta

Oppo a avut un stand destul de mare la MWC 2014, amplasat in spatele HTC. Desi nu au adus telefoane noi la Barcelona, chinezii si-au aratat telefoanele interesante europenilor. Oppo N1, primul telefon cu camera rotativa a ajuns in mainile Tech Adevarul.

VIDEO FOTO Samsung Galaxy S5 - inovatia a luat o pauza sau e prea discreta?

Samsung Galaxy S5 s-a lansat in cadrul unui eveniment desfasurat la Barcelona, la MWC 2014. S5 aduce imbunatatiri discrete, un design asemanator si o integrare mai buna cu ceasurile inteligente ale companiei. Camera foto a suferit imbunatatiri semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )