Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor. continuă pe Hotnews

Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.

Ponta merge la Cotroceni la ora 16:00 pentru discutii cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va merge luni, la ora 16:00, la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, pentru reducerea CAS. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege, care prevede.

UPDATE Consultarile Traian Basescu - Victor Ponta pe tema reducerii CAS s-au incheiat. La intalnirea de la Cotroceni a participat si ministrul Finantelor

Ora 16:46: Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta pe tema legii privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale s-a incheiat. La discutiile de la Palatul Cotroceni a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, anunta Agerpres. De asemenea, au fost prezenti consilierii prezidentiali Bogdan Dragoi si Claudiu Dinu si purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea.

Cotroceniul a facut publice consultarile dintre Traian Basescu, Victor Ponta si ministrul Finantelor (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a facut publice discutiile purtate luni de Traian Basescu, Victor Ponta si ministrulFinantelor Ioana Petrescu, la Cotroceni, pe seama reduceriiCAS. in aceasta inregistra.

Cotroceniul a facut publice consultarile dintre Traian Basescu, Victor Ponta si ministrul Finantelor

Administratia Prezidentiala a facut publice discutiile purtate luni de Traian Basescu, Victor Ponta si ministrulFinantelor Ioana Petrescu, la Cotroceni, pe seama reduceriiCAS. in aceasta inregistra.

UPDATE VIDEO Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS: Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic

Inregistrarea discutiei dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru. Inregistrarea a fost difuzata dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului de comportament badaranesc fata de Ioana Petrescu, in timpul discutiilor care au avut ca tema proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte, masura considerata nesustenabila de Traian Basescu.

Consultari intre presedintele Basescu si Guvern la ora 16.00

Miercuri seara, premierul afirma ca Guvernul nu are ce cauta la Cotroceni, iar despre reducerea CAS nu are ce discuta presedintele cu Executivul, deoarece proiectul de lege care reduce contributiile de asigurari sociale este votat de Parlament, astfel ca Basescu fie promulga actul, fie il retrimite in Parlament.

18:00 DECLARATII TRAIAN BASESCU

Ora 18:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu premierul

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu premierul pe tema legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale. Seful statului si premierul s-au intalnit la ora 16:00 la Palatul Cotroceni, intalnire care s-a incheiat cu putin timp in urma.

Premierul Victor Ponta merge luni la consultari cu presedintele Traian Basescu

Premierul Victor Ponta va merge luni la ora 16. 00 la Cotroceni pentru consultari cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Presedintele a solicitat o discutie pe acest subiect si a spus ca nu va promulga legea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )