Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Un roman din Marea Britanie a furat peste 3 milioane de lire din bancomate.

Hotnews Hotnews,
VIDEO Un roman din Marea Britanie a furat peste 3 milioane de lire din bancomate.

Un roman a furat cu ajutorul unui cititor de carduri peste trei milioane de lire sterline din 9. 000 de conturi bancare. A actionat in orasul Minehead, din Marea Britanie, potrivit Daily Mail. Leonid Rotaru, in varsta de 32 de ani, a pledat vinovat. continuă pe Hotnews

VIDEO Un roman din Marea Britanie a furat peste 3 milioane de lire din bancomate. Vezi cum a reusit

Un roman a furat cu ajutorul unui cititor de carduri peste trei milioane de lire sterline din 9. 000 de conturi bancare. A actionat in orasul Minehead, din Marea Britanie, potrivit Daily Mail. Leonid Rotaru, in varsta de 32 de ani, a pledat vinovat.

VIDEO Un roman din Marea Britanie a obtinut 9.000 de PIN-uri bancare prin dispozitive de citire a cardurilor montate pe bancomate

Un roman a fost prins de politia britanica in timp ce monta un dispozitiv special pentru citirea codurilor PIN de pe cardurile bancare. Leonid Rotaru care actiona in orasul Minehead a obtinut astfel 9000 de conturi bancare din care ar fi putut extrage peste 3,2 milioane de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Un roman din Marea Britanie a furat codurile PIN a 9.000 de carduri

Un roman din Marea Britanie a fost arestat dupa ce a furat codurile PIN a 9. 000 de carduri de credit, relateaza sursele de presa.

Un roman din Marea Britanie a furat codurile PIN a 9.000 de carduri

Un roman din Marea Britanie a fost arestat dupa ce a furat codurile PIN a 9. 000 de carduri de credit. Romanul a fost prins de politisti cand incerca sa recupereze un dispozitiv care stocase informatiile.

O adolescenta din Marea Britanie a facut 7 infarcturi dupa ce a urmat un tratament cu anticonceptionalele Microgynon

O tanara din Marea Britanie a suferit 7 atacuri de cord din cauza anticonceptionalelor Microgynon, vandute si in Romania. Alyce Clark are 22 de ani si a urmat timp de o luna un tratament cu anticonceptionale,.

Doua persoane au murit, iar 800 de case au fost inundate in urma ploilor abundente din Marea Britanie

Peste 800 de locuinte din Anglia si Tara Galilor au fost inundate in urma ploilor abundente si a rafalelor de vant care au inceput de joi, peste 70. 000 de locuinte fiind amenintate in intreaga tara,.

VIDEO. TRAGEDIE in Marea Britanie: Doi morti si 800 de case inundate.

Peste 800 de case au fost inundate in Anglia si Tara Galilor in urma ploilor abundente si a rafalelor violente de vant care au provocat moartea a doua persoane incepand de joi, a anuntat, duminica, politia. Totodata, 70. 000 de locuinte sunt amenintate cu inundatiile in tara, potrivit Mediafax. O femeie a fost ranita mortal de caderea unui copac, sambata seara, la Exeter Cornouaille), iar un barbat a amurit joi, blocat in masina sa luata de o viitura in apropiere de Bath in Somerset. Intr-un .

Un roman a furat 4 milioane de euro dintr-un bancomat din Marea Britanie

Romanul Leonid Rotaru a furat banii din aproximativ 9. 000 de conturi bancare. Se crede ca el face parte dintr-o banda de crima organizata. Era deja cautat de politia din Marea Britanie pentru fapte asemanatoare.

Marea Britanie: Peste 800 de gospodarii inundate de ultimele furtuni

Vremea ploioasa din Marea Britanie a cauzat inundatii in Anglia si Tara Galilor, lasand peste 800 de gospodarii scufundate in apa. Agentia Enviroment confirma ca un numar de 816 case au.

UBS, amendata cu peste 47 milioane dolari in Marea Britanie

UBS AG, cea mai mare banca din Elvetia, a fost amendata cu 29,7 milioane de lire sterline 47,6 milioane de dolari) de catre autoritatea de reglementare financiara din Marea Britanie in urma tranzactiilor ilegale derulate la Londra de traderul Kweku Adoboli.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )