Libnet.ro
UNICEF

21:31

VIDEO Scurtmetrajul emotionant pentru care Kobe Bryant a castigat Oscarul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scurtmetrajul emotionant pentru care Kobe Bryant a castigat Oscarul

Kobe Bryant nu a fost doar un legendar jucator de baschet, ci si un castigator de Oscar. Tragica lui moarte, la doar 41 de ani, readuce in atentie scurtmetrajul de animatie inspirat din cariera sa pentru care, in 2018, a fost recompensat cu o prestigioasa statueta. continuă pe Adevărul

VIDEO Lille - PSG 0-2 Dubla lui Neymar - Gest emotionant al brazilianului in memoria lui Kobe Bryant

Neymar a fost decisiv pentru PSG in confruntarea cu Lille, pe Stade Pierre-Mauroy, brazilianul marcand ambele goluri ale victoriei. Decarul parizienilor i-a dedicat al doilea gol lui Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist care a murit duminica intr-un accident de elicopter.

Ultima discutie purtata intre turnul de control si pilotul lui Kobe Bryant. Traiectoria bizara a elicopterului, inainte de a se prabusi

Kobe Bryant a murit duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei. Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

Donald Trump, presedintele SUA, prima reactie la decesul lui Kobe Bryant: Este o veste groaznica

Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

VIDEO Accidentul in care a murit Kobe Bryant, influentat de conditiile meteo - Ce i s-a transmis pilotului inainte de prabusire

Politia din Los Angeles apreciaza ca accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant a fost influentat de conditiile meteo, noteaza presa din SUA. Pilotul nu s-a mai putut orienta si a prabusit aeronava.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Noi informatii despre moartea lui Kobe Bryant: Doi martori au povestit cum s-a prabusit elicopterul in care se aflau legendarul baschetbalist american si una din fiicele sale(VIDEO)

Ies la iveala noi informatii despre tragedia aviatica in care a murit legenda baschetului profesionist american Kobe Bryant. Potrivit presei americane, in elicopterul care s-a prabusit, duminica, in Calabasas,.

Lumea sportului, SOCATA de moartea lui Kobe Bryant: Mesaje emotionante de la Simona Halep, Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci(VIDEO)

Vestea ca legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit a socat o lume intreaga. Printre cei care au transmis mesaje de condoleante se numara inclusiv Simona Halep, GheorgheHagi si Nadia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2989 seconds )