Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: Cererea demisiei mi s-a parut inoportuna si i-am spus acest lucru

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: Cererea demisiei mi s-a parut inoportuna si i-am spus acest lucru

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit despre cum a decurs intalnirea cu presedintele Iohannis si subiectele pe care le-au avut in vedere. S-a vorbit despre politica externa, despre. continuă pe Antena3

Nu mi-a mai cerut demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a solicitat demisia la intalnirea de marti de la Palatul Cotroceni, seful Executivului raspunzand astfel la o intrebare pe care i-a adresat-o Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, dupa o intalnire pe teme economice la care au participat cei doi demnitari, la Palatul Parlamentului.

Viorica Dancila se simte amenintata de presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila considera ca ultimele declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt amenintari. Luati si dumneavoastra declaratiile domnului presedinte si o.

Iohannis a cerut pace la sedinta cu premierul Viorica Dancila - surse

Presedintele Klaus Iohannis se repozitioneaza in scandalul cu Guvernul. Potrivit unor surse politice, la intalnirea de marti dintre Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, presedintele tarii a cerut.

Ora 11.00. Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, dupa ce i-a cerut de doua ori demisia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu. intalnirea este programata de la ora 11.

Viorica Dancila, insotita de Melescanu si Birchall, la confruntarea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a venit insotita de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si de vicepremierul Ana Birchall la intalnirea de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis. intrevederea are loc la.

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis recurge la AMENINTARI. Sper sa am o discutie cu seful statului

Dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia in doua randuri, Viorica Dancila vrea sa poarte o discutie serioasa cu seful statului. Dancila a declarat ca se simte amenintata de afirmatiile lui.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

Culisele vizitei premierului Viorica Dancila la Vatican

Iacopo Scaramuzzi este unul din jurnalistii italieni care cunosc cel mai bine culisele Vaticanului, fiind corespondent acreditat al uneia din cele mai importante agentii de presa din Peninsula, Askanews, si autor al rubricii Vatican Insider - a cotodianului La Stampa. El este autorul unei carti despre Papa Francisc, Tango vaticano. La chiesa al tempo di Francesco Tango la Vatican. Biserica pe vremea lui Francisc) si a asistat la numeroase intalniri ale sefilor de stat si de guvern cu papa Francisc si cu predecesorii lui. Hotnews a aflat de la Iacopo Scaramuzzi cateva detalii de culise despre vizita premierului Viorica Dancila la Vatican si intalnirea cu Papa Francisc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )