Libnet.ro
UNICEF

16:30

Virusul Zika a ajuns in Marea Britanie. Avertizari de calatorie privind mai multe tari din America Centrala si de Sud

Antena3 Antena3,
Virusul Zika a ajuns in Marea Britanie. Avertizari de calatorie privind mai multe tari din America Centrala si de Sud

Autoritatile britanice au anuntat infectarea cu virusul Zika a trei turisti britanici care au calatorit in America de Sud, relateaza Agerpres. Centers for Disease Control and Prevention CDC) din SUA a extins. continuă pe Antena3

Virusul Zika, o noua amenintare la adresa sanatatii umane

Trei persoane din Marea Britanie au fost diagnosticate ca avand virusul Zika, dupa ce a au calatorit in aceasta luna in Columbia, Suriname si Ghana, a anunta Institutul de Sanatate Public de la Londra, citat de CNN.

Violatorul argesean cautat de politia din Marea Britanie a fost arestat. Tanarul urmeaza sa fie predat autoritatilor judiciare din Regatul Unit

Argeseanul Andu Cristian Nedelcu, de 20 de ani, din comuna Ratesti, cautat de autoritatile din Marea Britanie pentru comiterea a patru infractiuni de tentativa de viol, abuz sexual, fortarea unei persoane sa intretina relatii sexuale fara consimtamantul acesteia si ultraj cu vatamare corporala a fost retinut in Romania, si dus in arestul IPJ Arges, unde va ramane pana cand vor fi incheiate formalitatile de extradare.

Google va plati taxe de 130 milioane de lire sterline, in Marea Britanie, pentru perioada 2005-2015

Google a acceptat sa plateasca taxe in valoare de 130 de milioane de lire sterline 185 de milioane de dolari), in Marea Britanie, pentru perioada 2005-2015, ca urmare a unui audit deschis realizat asupra conturilor sale de catre.

Google va plati taxe de 130 milioane de lire sterline in Marea Britanie

Google a acceptat sa plateasca taxe in valoare de 130 de milioane de lire sterline 185 de milioane de dolari), in Marea Britanie, pentru perioada 2005-2015, ca urmare a unui audit deschis realizat asupra conturilor sale de catre autoritatile fiscale britanice, potrivit site-ului BBC. com.

Un film despre Constantin Brancusi va fi lansat in Marea Britanie

Un film despre artistul roman Constantin Brancusi va fi lansat pe 24 ianuarie, in Marea Britanie, scrie romaniajournal. ro. Trei perioade, trei povesti si trei personaje construiesc firul pentru acest film,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )