Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global. Imediat dupa parada militara desfasurata sambata la Moscova cu ocazia Zilei Victoriei impotriva Germaniei naziste, liderul de la Kremlin a criticat voalat Statele Unite, sugerand ca Washingtonul ignora principiile cooperarii internationale. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News.

Vladimir Putin acuza USA ca incearca sa creeze o lume unipolara, afectand astfel pacea globala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca Statele Unite ale Americii incearca sa creeze o lume unipolara, pentru a detine suprematia, adaugand ca principiile de cooperare internationala au fost.

Vladimir Putin ACUZA SUA: Vor sa creeze o lume unipolara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News, conform Mediafax. Imediat dupa.

Petro Poroshenko denunta ambitiile imperialiste ale lui Vladimir Putin, marcand separat Ziua Victoriei

Presedintele Ucrainei, Petro Poroshenko, a declarat ca tara sa nu va mai marca niciodata Ziua Victoriei impreuna cu Rusia, denuntand politicile expansioniste ale Kremlinului si acuzandu-l pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca incearca sa creeze un nou imperiu.

Vladimir Putin multumeste Marii Britanii, Frantei si SUA pentru contributia lor la victoria celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele rus Vladimir Putin a multumit, sambata, fostilor aliati ai Rusiei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Marea Britanie, Franta si Statele Unite, scrie ABC News. Parintii si bunicii nostri au.

VIDEO Vladimir Putin a multumit Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria din 1945 impotriva Germaniei naziste

Presedintele rus Vladimir Putin a multumit sambata Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria contra Germaniei naziste in 1945. Liderul de la Kremlin a facut aceste afirmatii cu ocazia cereminiilor organizare sambata in Rusia pentru a marca 70 de ani de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, desfasurate sambata in Piata Rosie din Moscova.

Angela Merkel s-a intalnit cu Vladimir Putin la Moscova: Am discutat despre integritatea teritoriala a Ucrainei

Cancelarul german l-a vizitat astazi la Moscova pe liderul rus Vladimir Putin, desi ieri a refuzat sa ia parte la ceremoniile care marcau 70 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Angela Merkel a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si apoi a avut o intrevedere cu Vladimir Putin.

Vladimir Putin si Angela Merkel se contrazic pe tema pactului germano-sovietic Ribbentrop-Molotov

Vladimir Putin si Angela Merkel si-au afirmat duminica dezacordul legat de pactul germano-sovietic Ribbentrop-Molotov, presedintele rus aparand ideea ca URSS nu avea alta alegere pentru a evita in 1939 razboiul cu Germania iar cancelarul reamintind ca impartirea sferelor de influenta a fost ilegitima, scrie AFP.

John Kerry se va intalni cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov marti, la Soci

John Kerry, secretarul de stat american, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, mentioneaza Associated Press in pagina electronica.

Pleaca nemtii, vin americanii. John Kerry se intalneste, marti, la Soci, cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, a anuntat luni Departamentul de Stat al SUA. Vizita sefului diplomatiei americane vine la o zi dupa cea a cancelarului german, Angela Merkel, care s-a aflat, duminica, la Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3256 seconds )