Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vladimir Putin neaga ca ar detine materiale compromitatoare despre Donald Trump si afirma ca nu s-a intalnit niciodata cu presedintele american

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin neaga ca ar detine materiale compromitatoare despre Donald Trump si afirma ca nu s-a intalnit niciodata cu presedintele american

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, intr-un interviu acordat ziaristei americane Megyn Kelly, ca nu s-a intalnit niciodata cu Donald Trump si a negat zvonurile potrivit carora serviciile rusesti de informatii ar detine materiale compromitatoare despre presedintele american, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin a negat ca ar detine informatii compromitatoare despre presedintele SUA, Donald Trump: O gramada de prostii

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a negat orice speculatie ca ar avea informatii compromitatoare referitoare la omologul sau american, Donald Trump, in contextul anchetei din Statele Unite privind presupusele contacte ale echipei de campanie a lui Trump cu Rusia .

Vladimir Putin neaga existenta unui dosar compromitator cu privire la Donald Trump

Intr-un interviu acordat postului de televiziune NBC, presedintele rus, Vladimir Putin, a negat inca o data implicarea Rusiei in influentarea alegerilor pentru presedintia Statelor Unite si faptul ca ar detine vreun dosar compromitator cu privire la Donald Trump.

Vladimir Putin, comentarii ironice despre retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa ii multumim lui Donald Trump, pentru ca in Rusia e foarte frig

Presedintele rus Vladimir Putin a comentat ironic decizia lui Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Aflat la Forumul economic de la Sankt-Petersburg,.

Vladimir Putin, ironie pe seama Acordului climatic: Sa ii multumim lui Donald Trump, caci in Rusia e foarte frig

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a glumit pe tema retragerii Statelor Unite din Acordul de la Paris, subliniind, razand, ca rusii ar trebui de fapt sa multumeasca Administratiei Donald Trump.

Vladimir Putin a negat existenta unui dosar compromitator cu privire la Donald Trump

Intr-un interviu acordat postului de televiziune NBC, presedintele rus, Vladimir Putin, a negat inca o data implicarea Rusiei in influentarea alegerilor pentru presedentia Statelor Unite si faptul ca ar detine vreun dosar compromitator cu privire la Donald Trump.

Nici macar nu am vorbit cu el. Vladimir Putin leaga vreo legatura cu fostul consilier al lui Donald Trump in ciuda pozelor cu ei doi stang la aceeasi masa (FOTO)

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a negat vreo legatura cu fostul consilier pe probleme de securitate Michael Flynn afirmand ca la evenimentul din decembrie 2015 a avut loc in onoarea Russia Today RT).

Vladimir Putin spune ca l-a cunoscut in treacat pe Michael Flynn

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, intr-un interviu pentru NBC, ca l-a cunoscut in treacat pe Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, care a demisionat in luna februarie, la mai putin de o luna de la angajarea la Casa Alba, din cauza ca a incercat sa ascunda continutul conversatiilor sale cu Sergei Kislyak, ambasadorul rus in Statele Unite, relateaza AFP.

Vladimir Putin a afirmat ca l-a cunoscut pe fostul consilier al lui Trump, Michael Flynn, la un eveniment comun: Nu prea am vorbit cu el

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca l-a cunoscut in treacat pe fostul consilier al omologului sau american Donald Trump, Michael Flynn.

VIDEO. Vladimir Putin glumeste ca Trump e responsabil pentru ninsoarea din Moscova, la inceput de iunie: ii suntem recunoscatori ca a retras Statele Unite din Acordul climatic de la Paris. Este foarte frig afara. Am putea da vina pe el si pe imperialismul

Presedintele rus Vladimir Putin a glumit pe tema retragerii Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, sustinand ca rusii ar trebui sa fie recunoscatori presedintelui american Donald Trump pentru ca nu simt efectele incalzirii globale, dupa ce in Moscova a nins, la inceputul lunii iunie, iar in Stakt Petersburg ploua si este foarte frig.

Ancheta de proportii a CNN, despre Cel mai puternic om al planetei, Vladimir Putin

O ancheta de proportii despre Cel mai puternic om al planetei, in persoana presedintelui rus Vladimir Putin, realizata de CNN, a fost difuzata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )