Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, comentarii ironice despre retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa ii multumim lui Donald Trump, pentru ca in Rusia e foarte frig

B1 B1,
Vladimir Putin, comentarii ironice despre retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa ii multumim lui Donald Trump, pentru ca in Rusia e foarte frig

Presedintele rus Vladimir Putin a comentat ironic decizia lui Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Aflat la Forumul economic de la Sankt-Petersburg,. continuă pe B1

Replica lui Macron dupa ce Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris: Make the planet great again

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. El si-a rostit declaratia in limba franceza, dar a transmis si un mesaj in.

Fondatorul Tesla isi anunta plecarea din comitetul de consiliere a lui Donald Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris

Fondatorul companiilor Tesla si SpaceX, Elon Musk, a confirmat ca va pleca din comitetul de consiliere al guvernului american, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acodrul de la Paris.

Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice a scos oamenii in strada. Sute de persoane au protestat joi in fata Casei Albe dupa.

Hillary Clinton considera retragerea SUA din acordul de la Paris o greseala istorica

Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, considera ca este o greseala imensa iesirea SUA din acordul de la Paris privind schimbarile.

Elon Musk, fondatorul SpaceX, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul climatic: Renunti la tratatul de la Paris, renunt si eu la orice colaborare cu tine

Elon Musk, CEO Tesla si SpaceX, a renuntat la doua dintre consiliile consultative de afaceri cu Donald Trump dupa ce presedintele american a anuntat ca va scoate SUA din a Acordul climatic de la.

Reactia lui Barack Obama dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Fostul presedinte american Barack Obama califica drept o greseala decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din Acrodulde la Paris privind schimbarile climatice. in urma cu un an si jumatate.

Hillary Clinton: Retragerea SUA din acordul de la Paris, o greseala istorica

Retragerea Statelor Unite din acordul de la Paris privind schimbarile climatice reprezinta o greseala istorica, a declarat joi Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, scrie Agerpres, citand agentia DPA.

Surse: Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta.

Surse: Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Presedintele SUA Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, potrivit unor surse oficiale, citate de The Telegraph. Potrivit sursei citate, doi oficiali americani au.

Expert: Retragerea SUA din Acordul de la Paris va duce la cresterea suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade

Retragerea Statelor Unite din Acordul pentru Clima de la Paris ar putea duce la o crestere suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade Celsius, a apreciat vineri, la Geneva, directorul Departamentului pentru cercetare at.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )