Libnet.ro
UNICEF

08:31

YouTube va lansa un serviciu contra-cost pentru cei care vor sa vada clipuri fara reclame

Hotnews Hotnews,
 YouTube va lansa un serviciu contra-cost pentru cei care vor sa vada clipuri fara reclame

Google va lansa un serviciu YouTube pentru cei care vor sa se uite la clipuri fara a mai intalni reclame, scrie TechCrunch. Site-ul de video streaming a lansat o serie de abonamente in ultimii doi ani si noul serviciu va aduce venituri suplimentare. Nu s-a comunicat data introducerii serviciului si nici valoarea abonamentului. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii vrea sa introduca sanctiuni pentru cei care nu merg la doctor

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat pentru emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV ca insitutia pe care o conduce vrea sa introduca sanctiuni pentru romanii care nu merg sa se consulte la medicul de familie, cel putin o data la trei ani.

Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump

Apple Watch Edition, ceasul inteligent de 10. 000 de dolari al celor de la Apple, ar necesita un efort financiar exceptional din partea unora. Apple Watch Edition va costa in Statele Unite nu mai putin de 10. 000 de dolari, insa in unele tari, acesta va fi chiar mai scump decat atat. Dupa cum scriu si cei [] Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania, acuzata ca devine platforma de agresiune contra Rusiei, pentru ca gazduieste sistemul NATO antiracheta

Un politician belgian acuza Romania ca se transforma in platforma de agresiune contra Rusiei, informeaza B1 TV. intr-un interviu acordat agentiei ruse Sputnik, controversatul politician belgian Luc Michel a.

Decizie definitiva pentru barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu

Adrian Zglobiu, barbatul care, in mai 2014, l-a scuipat pe fostul presedinte Traian Basescu, la Constanta, ramane cu pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare si 40 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce Curtea de Apel Constanta a respins apelul procurorilor la decizia Judecatoriei, relateaza Mediafax.

Avertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Franta

Romanii care vor sa plece, azi si maine, in Franta sau sa tranziteze teritoriul acestei tari ar trebui sa-si verifice zborurile. Pana la 40% dintre cursele aeriene vor fi anulate. Mai multe sindicate ale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )