Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump

Playtech Playtech,
Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump

Apple Watch Edition, ceasul inteligent de 10. 000 de dolari al celor de la Apple, ar necesita un efort financiar exceptional din partea unora. Apple Watch Edition va costa in Statele Unite nu mai putin de 10. 000 de dolari, insa in unele tari, acesta va fi chiar mai scump decat atat. Dupa cum scriu si cei [] Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

La ce ora veti putea comanda noul Apple Watch?

Cei de la Apple au facut publice orele oficiale incepand cu care veti putea face precomanda pe data de 10 aprilie pentru noul Apple Watch. Apple Watch nu se comercializeaza momentan in nici un colt de mapamond. Cu toate ca marketingul pe marginea acestui gadget este foarte agresiv si au fost facute publice atat de [] a href=La ce ora veti putea comanda noul Apple Watch? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pareri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume

Apple Watch a ajuns in mainile jurnalistilortechdin SUA,care au avut timp sa se familiarizeze cu dispozitivul timp de o saptamana. De ieri au inceput sa isi publice aceste pareri despre Apple Watch. in linii mari, sunt numeroase pareri pozitive despre Apple Watch, dar rezervate in ceea ce priveste utilitatea sa. Apple Watch este caracterizat ca [] Pareri despre Apple Watch: E cel mai bun smartwatch din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente

In Elvetia, tara care de-a lungul anilor a devenit sinonima cu ceasurile de calitate, nu se va comercializa noul Apple Watch. Desi exista in continuare o dilema vizavi de adoptia globala smartwatch-urilor, mai multe firme elvetiene au promis deja ca lucreaza intens la ceasuri inteligente. Partea amuzanta este ca, cel putin in Elvetia, respectivele companii [] Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum sa folosesti Apple Watch

Apple a lansat, vineri, o pagina web de prezentare ghidata pentru Apple Watch, unde acorda spatiu tutorialelor virtuale care arata utilizatorilor cum vor interactiona cu device-ul.

Apple Watch soseste: Cel mai bun smartwatch, dar inca nefolositor

Apple Watch va ajunge in magazine de pe 10 aprilie, iar jurnalistii din Statele Unite au avut ocazia deja sa-l testeze timp de o saptamana. Concluziile lor sunt mixte, dar nu vor opri fanii sa si-l cumpere.

YouTube va lansa un serviciu contra-cost pentru cei care vor sa vada clipuri fara reclame

Google va lansa un serviciu YouTube pentru cei care vor sa se uite la clipuri fara a mai intalni reclame, scrie TechCrunch. Site-ul de video streaming a lansat o serie de abonamente in ultimii doi ani si noul serviciu va aduce venituri suplimentare. Nu s-a comunicat data introducerii serviciului si nici valoarea abonamentului.

Ministerul Sanatatii vrea sa introduca sanctiuni pentru cei care nu merg la doctor

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat pentru emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV ca insitutia pe care o conduce vrea sa introduca sanctiuni pentru romanii care nu merg sa se consulte la medicul de familie, cel putin o data la trei ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )