Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Sanatatii vrea sa introduca sanctiuni pentru cei care nu merg la doctor

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii vrea sa introduca sanctiuni pentru cei care nu merg la doctor

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat pentru emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV ca insitutia pe care o conduce vrea sa introduca sanctiuni pentru romanii care nu merg sa se consulte la medicul de familie, cel putin o data la trei ani. continuă pe România Liberă

Amenzi pentru cei care nu merg la control medical

Romanii care nu vor merge la medic cel putin o data la 3 ani sau nu isi fac un set de analize complet, vor fi sanctionati, a anuntat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Stiu ca este cel mai nepopular.

Mesajul presedintelui Iohannis pentru cei care astazi sarbatoresc Pastele si pentru cei care serbeaza Floriile

Ortodocsii praznuiesc, duminica, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele, rememorand intrarea lui Iisus in Ierusalim, si sarbatoarea celor cu nume de floare.

Ministerul Educatiei vrea reorganizarea cercetarii in Romania, prin infiintarea unei agentii pentru cercetare aplicativa

Cele trei agentii de implementare a programelor nationale in cercetare,UEFISCDI, Agentia Spatiala Romana - ROSA si Institutul de Fizica Atomica - IFA ar putea fi reorganizate, in urma unei propuneri a Autoritatii Nationale pentru Cercetare ANCSI). Astfel, cercetarea fundamentala si cea aplicativa ar urma sa se imparta intre actualul UEFISCDI si, respectiv, noua Agentie de Dezvoltare Tehnologica si Inovare.

Teoria ca as vrea cetatenia moldoveneasca pentru a candida la Chisinau, o speculatie

ACTUALIZARE 22:31 Fostul sef al statului Traian Basescu a respins, azi, teoria potrivit careia intentioneaza sa-si ia cetatenia moldoveneasca pentru a candida la Presedintia Republicii Moldova si, odata ajuns presedinte, in eventualitatea unei uniri, sa redevina din nou presedintele Romaniei, transmit surse din presa. * Basescu: E totul pierdut acum pentru noi in Republica Moldova.

Mesaj al sefului statului pentru romanii care sarbatoresc Pastele catolic si Floriile ortodoxe: Sarbatori fericite, sanatate si incredere! La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori!

Mesaj de sarbatori de la presedintele Klaus Iohannis. Seful statlui le ureaza tuturor celor care sarbatoresc duminica Pastele catolic si protestant si Floriile ortodoxe sarbatori fericite, sanatate si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3773 seconds )