Libnet.ro
UNICEF

15:45

Zilele libere din 2019. Cate minivacante vor avea romanii anul viitor

Adevărul Adevărul,
Zilele libere din 2019. Cate minivacante vor avea romanii anul viitor

Anul viitor, pe romani ii asteapta 15 zile in care nu trebuie sa mearga la serviciu sau la scoala. Este momentul sa facem primele planuri pentru minivacantele 2019. continuă pe Adevărul

Mircea Cosea: Cred ca exageram cu zilele libere in Romania

Am o veste buna pentru angajatii din sistemul bugetar: se vor bucura de inca doua zile libere, in preajma Craciunului si Anului Nou, respectiv 24 si 31 decembrie. Sper ca tot mai multi romani sa aiba.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori. Guvernul a luat decizia in mod OFICIAL. Cat timp vom sta acasa de sarbatori

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori, Executivul a aprobat joi o hotarare de guvern in acest sens, informeaza Digi24 .

Sondaj: Actualul presedinte al Ucrainei va pierde prezidentialele din 2019 indiferent de candidat! Sa fie aceasta explicatia pentru jocul lui Porosenko de la Marea Neagra?

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, nu are sanse sa castige viitoarele alegeri prezidentiale, care vor avea loc in primavara anului 2019, dupa cum arata rezultatele unui sondaj de opinie efectuat de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade adevarat cosmar. Totul le merge pe dos!

Trei zodii vor avea o saptamana de cosmar. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. Apar tensiuni si probleme. HOROSCOPGEMENI- Apar tensiuni in viata amoroasa. Perioada de confuzie nu a trecut inca,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade cosmar. Totul le merge pe dos!

Trei zodii vor avea o saptamana de cosmar. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. Apar tensiuni si probleme. HOROSCOPGEMENI- Apar tensiuni in viata amoroasa. Perioada de confuzie nu a trecut inca,.

Romnia, calificata direct la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2019, datorita prezentei n semifinalele CE din Franta

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, miercuri seara, in semifinalele Campionatului European din Franta, performanta care ii aduce si biletul pentru Campionatul Mondial din 2019, fara a mai fi nevoie sa joace faza eliminatorie din play-off.

Bugetarii vor avea nca doua zile libere de sarbatori: 24 si 31 decembrie

Bugetarii vor beneficia de inca doua zile libere de sarbatori, respectiv 24 si 31 decembrie. Masura va fi adoptata prin hotarare de guvern in sedinta de joi a Executivului, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Muncesti de sarbatori? Acestea sunt drepturile salariatilor care lucreaza in zilele libere

Guvernul mareste minivacanta de Craciun si Revelion siacorda bugetarilor inca doua zile libere la acest final de an. Pentru salariatii a caror activitate nu poate fi intrerupta din cauza.

Cate utilaje vor actiona in aceasta iarna pe drumurile nationale din Vrancea. in judet au fost stabilite trei baze de deszapezire

Potrivit Sectiei de Drumuri Nationale Vrancea, prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor pe reteaua de drumuri nationale din judetul Vrancea se face in iarna 2018-2019 cu utilajele proprii si utilaje inchiriate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )