Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ziua Copilului. Mesajul lui Iohannis, de 1 iunie: Sunteti un exemplu care merita sustinerea noastra

Antena3 Antena3,
Ziua Copilului. Mesajul lui Iohannis, de 1 iunie: Sunteti un exemplu care merita sustinerea noastra

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a tinut sa felicite asociatiile care au militat, de-a lungul anilor, pentru drepturile copiilor si care i-au sprijinit pe cei defavorizati. Seful statului a vorbit si despre importan. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI 2018. Adevarul de 1 Iunie pe care nu vrea sa-l spuna aproape nimeni

ZIUA COPILULUI 2018 Dincolo de toate fotografiile cu copii sau amintirile din copilarie, exista un adevar trist pe care prea putini dintre noi vor sa-l afle sau sa si-l aminteasca.

Femei pe Matasari: Programul de 1 iunie de Ziua Copilului

De ziua copilului, vineri 1 iunie, festivalul Femei pe Matasari ne-a pregatit un program plin de surprize atat pentru cei mari cat si pentru micuti! De la ora 19:00 suntem asteptati la.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de ZIUA COPILULUI de Ministerul Muncii

ZIUA COPILULUI O familie care adopta un copil poate beneficia de o indemnizatie lunara de 600 de lei in situatia in care varsta copilului este cuprinsa intre 3 si 6 ani, acesta este incadrat in grad de.

ZIUA COPILULUI 1 IUNIE 2018. Mesajul impresionant transmis de un copil cu autism: Nu va temeti sa ...

Copiii diagnosticati cu autism sunt adesea evitati de colegii lor de clasa si reprezinta subiectul pe seama carora cei de seama lor fac tot felul de glume proaste. Un baiat de noua.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

ZIUA COPILULUI 1 IUNIE. Cele mai frumoase mesaje pe care poti sa le trimiti de ZIUA COPILULUI

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Aceasta zi este de obicei sarbatorita cu petreceri, diverse.

1 IUNIE. Cele mai inspirate mesaje pe care le poti terimite de ZIUA COPILULUI

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Aceasta zi este de obicei sarbatorita cu petreceri, diverse.

Ziua copilului 1 iunie 2018. Programul bancilor de Ziua copilului

Program banci 1 iunie 2018. Cele mai importante banci din tara nu vor avea program cu publicul cu mici exceptii vineri, 1 iunie Ziua Copilului, zi declarata nelucratoare. Astfel, BCR, BRD, Banca Transilvan.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )