Libnet.ro
UNICEF

20:15

24 IT. Top cele mai subtiri si usoare laptop-uri

Antena3 Antena3,
24 IT. Top cele mai subtiri si usoare laptop-uri

Portabilitate sau performanta? Posesorii de laptopuri stiu exact ce vor. Exista insa si solutii excelente de compromis. Ultrabookuri extrem de usoare si subtiri, in configuratii din cele mai. continuă pe Antena3

Cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an

Daca esti in cautarea unui automobil si nu vrei sa gresesti, un top cu cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an sigur iti va fi de ajutor. Cand vrei una dintre cele mai bune masini pe care sa dai bani, trebuie sa iti extinzi putin lista de preferinte. De exemplu, [].

Cele mai interesante bijuterii prezentate la New York Fashion Week

In cadrul prezentarile de la New York Fashion Week, marile case de moda au accesorizat creatiile vestimentare cu bijuterii care mai de care mai interesante, bijuterii care completeaza perfect viziunea lor stilistica. Iata doar cateva dintre cele mai interesante exemple.

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele.

Bugetul uneia dintre cele mai bogate comune din tara, pentru statii de autobuz ca in Dubai

Statii de autobuz ca in Dubai vor fi amplasate in Brazi, judetul Prahova, una dintre cele mai bogate.

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de .

Reduceri electrocasnice eMAG. Care sunt cele mai tari oferte de astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunta mai multe oferte pe care nu trebuie sa le ratezi. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri electrocasnice eMAG.

Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Grecia se situeaza, anul acesta, in primele cinci cele mai nefericite tari, conform indicelui Bloomberg Misery, care ia in calcul perspectivele de inflatie si somaj pe anul curent.

Ce drumuri judetene vor fi modernizate in 2018. Cele mai mari investitii sunt finantate de Uniunea Europeana

Cele mai importante investitii demarate in 2018 pentru modernizarea drumurilor judetene din Hunedoara vor fi finantate de Uniunea Europeana.

O tanara distruge, intr-o singura imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Oamenii au grija sa publice pe retelele de socializare cele mai bune imagini in care apar. Totusi, aceasta situatie da nastere unor asteptari nerealiste de la cei care doresc sa aiba corpul perfect sau.

Garlita mica, una dintre cele mai rare pasari din lume, observata de biologi la Gura Ialomitei

O echipa SOR care monitoriza speciile din Aria de protectie Speciala Avifaunistica Bertestii de Sus - Gura Ialomitei a facut o observatie rara pe lacul din localitatea Gura Ialomitei. Emil Todorov a avut privilegiul de a gasi o garlita mica Anser erythropus), una dintre cele mai rare gaste salbatice - specie vulnerabila la nivel global.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )