Libnet.ro
UNICEF

21:30

ACCIDENT CUMPLIT in aceasta dimineata. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
ACCIDENT CUMPLIT in aceasta dimineata. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident produs joi dimineata in judetul Timis, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Accidentul a avut locla kilometrul 492 al. continuă pe Antena3

Accident pe autostrada A1, in judetul Timis. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident produs joi dimineata in judetul Timis, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Accidentul a avut locla kilometrul 492 al.

Atac armat in Texas. Sunt mai multe victime

Un individ inarmat a impuscat mortal sapte persoane intr-o casa de la periferia orasului american Dallas duminica seara, dupa care a fost ucis de politia chemata la fata locului, relateaza.

ATAC in GERMANIA! Mai multe VICTIME!

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Microbuz implicat intr-un ACCIDENT GRAV in urma cu putin timp. Mai multe VICTIME. Plan ROSU de interventie

Un microbuz in care se aflau 13 persoane si un autoturism au fost implicate intr-un accident, in judetul Hunedoara. in urma acestuia activat Planul Rosu de interventie. La fata.

APLICATIE INTERACTIVA Toate atentatele teroriste din 2017, pe harta: Unde s-au comis cele mai multe atacuri, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat

De la inceputul anului pana pe 14 septembrie inclusiv) au fost comise pe intreg globul nu mai putin de 973 de atacuri teroriste in urma carora si-au pierdut viata 5. 611 de persoane. Numai in luna septembrie au fost inregistrate 46 de atacuri teroriste. Ca densitate geografica, cele mai multe atentate teoriste au avut loc in zona Orientului Mijlociu si majoritatea au fost comise de catre teroristi ai Statului Islamic sau de grupari afiliate Daesh. Vezi intr-o aplicatie interactiva unde au fost comise toate atentatele teroriste din 2017, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO .

Saptamana electrocasnicelor. eMAG.ro anunta reduceri la mai multe produse

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )