Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident pe autostrada A1, in judetul Timis. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident pe autostrada A1, in judetul Timis. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident produs joi dimineata in judetul Timis, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Accidentul a avut locla kilometrul 492 al. continuă pe Antena3

ACCIDENT CUMPLIT in aceasta dimineata. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident produs joi dimineata in judetul Timis, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Accidentul a avut locla kilometrul 492 al.

Atac armat in Texas. Sunt mai multe victime

Un individ inarmat a impuscat mortal sapte persoane intr-o casa de la periferia orasului american Dallas duminica seara, dupa care a fost ucis de politia chemata la fata locului, relateaza.

Saptamana electrocasnicelor. eMAG.ro anunta reduceri la mai multe produse

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

APLICATIE INTERACTIVA Toate atentatele teroriste din 2017, pe harta: Unde s-au comis cele mai multe atacuri, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat

De la inceputul anului pana pe 14 septembrie inclusiv) au fost comise pe intreg globul nu mai putin de 973 de atacuri teroriste in urma carora si-au pierdut viata 5. 611 de persoane. Numai in luna septembrie au fost inregistrate 46 de atacuri teroriste. Ca densitate geografica, cele mai multe atentate teoriste au avut loc in zona Orientului Mijlociu si majoritatea au fost comise de catre teroristi ai Statului Islamic sau de grupari afiliate Daesh. Vezi intr-o aplicatie interactiva unde au fost comise toate atentatele teroriste din 2017, cine le-a comis si cu cate victime s-au soldat.

Gest impresionant al unui tanar: a returnat un rucsac cu sute de euro si mii de franci elvetieni, dar si mai multe carduri bancare

Un tanar de 20 de ani dintr-o localitate braileana a anuntat Politia dupa ce a gasit un rucsac intr-un parc. in urma verificarilor, oamenii legii au gasit in rucsac mai multe sume de bani, carduri bancare, un inel din metal galben, un lantisor din metal argintiu si mai multe chei.

Un pusti de 13 ani a sustras mai multe bunuri din locuinta unui consatean. Cum l-au prins politistii

Un minor dntr-o localitate galateana este cercetat pentru furt dupa ce a fortat o fereastra de la locuinta unui consatean si a sustras mai multe bunuri. Hotul a facut insa o greseala, iar oamenii legii l-au identificat rapid.

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Am identificat mai multe elemente de natura sa sugereze vulnerabilizarea finantelor publice pe termen mediu

Consiliul fiscal identifica cu prilejul constructiei bugetare initiale mai multe elemente de natura sa sugereze vulnerabilizarea finantelor publice pe termen mediu in conditiile inregistrarii unei deviatii de amploare de la obiectivul pe termen mediu, se arata in opinia transmisa miercuri de catre autoritatea independenta cu privire la proiectul rectificarii bugetare.

Mai multe ONG-uri cer revenirea la sistemul electoral proportional

Mai multe ONG-uri au dat citire unei declaratii miercuri, 13 septembrie, privind modificarea sistemului electoral in Moldova. in textul declaratiei semnatarii mentioneaza ca modificarea sistemului electoral a fost efectuata fara a se tine cont de principala recomandare a Comisiei de la Venetia, care a spus ca schimbarea sistemului de vot proportional pe unul mixt nu este recomandata pentru Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )