Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum se face cea mai buna prajitura cu dovleac. Reteta simpla, ideala pentru weekend

Playtech Playtech,
Cum se face cea mai buna prajitura cu dovleac. Reteta simpla, ideala pentru weekend

Dovleacul este, cu siguranta, vedeta lunii noiembrie, asa ca nu ezita sa il folosesti cat mai des in tot felul de preparate. Mai mult, este foarte sanatos, nutritiv si extrem de aromat. in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce pentru cei dragi in acest weekend, reteta de mai jos este ideala. Asa se . continuă pe Playtech

Romanii cu credite au primit cea mai buna veste. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Veste extraordinara pentru romanii cu credite la banci. Ministrul Finantelor Publice a facut anuntul asteptat de toata lumea. Iata ce se intampla de la 1 ianuarie 2021. Veste extraordinara pentru romanii care au credite Pandemia de coronavirus a afectat grav mai multe sectoare ale economiei, iar multi dintre romani au ramas fara locuri de munca .

Secretul pentru cea mai buna varza murata. Ce nu trebuie sa faci, este absolut interzis

Varza fermentata e una din legumele murate adorate de romani, mai cu seama ca se poate folosi in multe preparate. Cum sa o pui la murat si care este secretul care sa nu o faca sa se strice? Iata cateva trucuri care sa te ajute sa ai cu ce sa te lauzi in fata oaspetilor! .

Carrefour raporteaza cea mai buna performanta de cel putin doua decenii

Carrefour, cel mai mare retailer european, a inregistrat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia.

Cea mai buna varza de murat si cea mai buna ceapa dulce. Cine se lauda cu marfa buna si ieftina, pe drumul spre Moldova

In fiecare an, la mijlocul toamnei, soseaua de centura a Buzaului se transforma intr-o uriasa piata de unde cei aflati in tranzit pot cumpara doua dintre vestitele legume produse in zona: ceapa rosie de Buzau si varza de Buzau.

Cum sa faci cea mai buna zacusca cu ardei copti

Zacusca ar trebui sa fie un preparat nelipsit din camara oricarui roman, pregatita sa fie intinsa pe paine in zilele reci de iarna.

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest.

Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Desi zeci de cazuri noi sunt raportate zilnic, pentru judetul Olt s-a calculat o rata a imbolnavirilor de 0,87 cazuri la 1. 000 locuitori, pentru ultimele 14 zile, cea mai mica la nivel national.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )