Libnet.ro
UNICEF

01:05

Admitere facultate 2020. Cele mai cautate specializari in 2020

B1 B1,
Admitere facultate 2020. Cele mai cautate specializari in 2020

Dupa sustinerea examenului de bacalaureat, absolventii claselor a 12-a se pregatesc intens pentru focul admiterii la facultate. Universitatile din marile centre universitare vor intra in urmatoarea perioada. continuă pe B1

Admitere facultate 2020. Ingineria tine lumea in miscare. Cele mai cautate specializari

Fie ca este vorba despre constructii, electronica, calculatoare, automatizari, mecanica sau agricultura, inginerii sunt tot mai cautati pe piata muncii. An de an, facultatile tehnice raman in topul preferintelor tinerilor.

Admitere facultate 2020. Cum isi regandesc facultatile romanesti si straine admiterea

Pandemia de COVID-19 a silit universitatile sa gaseasca solutii rapide de adaptare a admiterii la studiile de licenta, dar si pentru desfasurarea cursurilor. Astfel, activitatile fie au migrat cu totul pe platforme online, fie vor avea loc in formula mixta in viitorul an universitar.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )