Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALDE, oficial in afara Guvernului: Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie

B1 B1,
ALDE, oficial in afara Guvernului: Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie

Presedintele Klaus Ioahnnis a semnat vineri decretele prin care ia act de demisia din functie a celor trei ministri ALDE: Gratierala Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie. Presedintele Romaniei, domnul Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor AL.

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustsine, miercuri, o declaratie de presa, de la ora 18, la Palatul Cotroceni, despre situatia interna. Seful statului a anuntat inca de ieri, la intalnirea cu ambasadorii,.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni dupa ruperea PSD-ALDE, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a anuntat inca de marti aceasta.

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nici o propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nici o propunere de remaniere din partea GuvernuluiVom reveni).

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nicio propunere de remaniere din partea Guvernului.

Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Adrian Nastase reactioneaza dur dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara. Citeste si: Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )