Libnet.ro
UNICEF

21:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. El este cel mai sarac si cel mai tanar candidat la prezidentiale din 2019. Declaratia sa de avere este aproape goala

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. El este cel mai sarac si cel mai tanar candidat la prezidentiale din 2019. Declaratia sa de avere este aproape goala

14 candidati se bat pentru fotoliul de la Cotroceni din acest an. Daca unii se bucura de averi colosale, conform propriilor lor declaratii de avere, exista si o. continuă pe Antena3

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedintele Romaniei

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel.

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedinte

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Cel mai adanc loc de pamant, plin cu plastic: cum a ajuns in Groapa Marianelor

Problema plasticului in ocean este mai mare decat s-a crezut initial. Din pacate, il gasesti acum si in cel mai adanc loc de Pamant, Groapa Marianelor. Groapa Marianelor este data de.

Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Andreea Balan, nunta ca-n povesti! Vedeta a trecut prin momente grele, cand a adus-o pe lume pe cea de a doua fiica a ei si a lui George Burcea. insa, in prezent, este o femeie implinita din orice punct de vedere si a oferit detalii legate de ziua cea mare. Andreea Balan, nunta cu lacrimi .

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )