Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj neasteptat pe Facebook, in ziua votului

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj neasteptat pe Facebook, in ziua votului

Merg azi la vot cu mintea si sufletul mai impacate ca niciodata NU trebuie sa votez raul cel mai mic pentru ca votez un candidat BUN NU votez CONTRA cuiva ci PENTRU un candidat altfel care ar face bine unei. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Facebook a pregatit un mesaj special pentru romani in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Dupa deschiderea urnelor, la ora 7. 00, Facebook le-a adresat un indemn.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut Klaus Iohannis, imediat dupa ce a votat

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce si-a exprimat votul la sectia de votare de la liceul Jean Monet. Candidatul PNL la prezidentiale sustine.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )