Libnet.ro
UNICEF

07:31

Alegerile din Romania, in PRIM -PLAN in presa internationala: cine sunt FAVORITII

România Liberă România Liberă,
Alegerile din Romania, in PRIM -PLAN in presa internationala: cine sunt FAVORITII

Principalele agentii de presa si publicatii internationale relateaza despre alegerile prezidentiale . continuă pe România Liberă

Presa internationala cu doua zile inainte de alegerile din Romania: Cu Iohannis dat drept castigator al primului tur, cursa s-ar putea da pentru locul doi Votul romanilor din diaspora, din nou crucial

Presa internationala scrie ca alegerile prezidentiale din Romania sunt de fapt mai mult o cursa pentru locul doi, asa cum observa Euronews, dand ca fiind aproape sigura realegerea presedintelui Klaus Iohannis in primul tur, in contextul in care actualul sef al statului promite sa reaprinda lupta anticoruptie in una dintre cele mai corupte natiuni, noteaza The New York Times, citand Reuters. Totodata, AFP vorbeste despre votul crucial al emigrantilor care pun mare pret pe lupta anticoruptie.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care sa combata coruptia endemica

Daca este reales, Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care spun ca sunt angajati sa combata coruptia endemica, sustinut de guvernul minoritar liberal al premierului Ludovic Orban, un aliat care a castigat un vot parlamentar de incredere in aceasta luna, scrie Euronews. Liberalul Klaus Iohannis ar fi condus in mare parte in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, consolidand ancorarea pro-europeana a Romaniei, potrivit Le Figaro. Victoria lui Iohannis ar putea consolida sansa Partidului Liberal de a forma un guvern de coalitie si de a restabili increderea investitorilor dupa cativa ani de instabilitate politica si fiscala, scrie New York Times.

ALEGERILE PREZIDENTIALE din Romania, in PRESA INTERNATIONALA: Romanii sustin un politician care a castigat admiratie din partea Occidentului

Alegerile prezidentiale din Romania sunt dezbatute, duminica, in presa internationala. Reuters scrie ca alegatorii romani merg duminica la urne pentru a il sustine pe Klaus Iohannis, un politician.

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila o aduce in prim plan pe Gabriela Dutulescu

Vocea Romaniei a ajuns in unele din punctele culminante. Auditiile pe nevazute s-au terminat deja de o saptamana, iar probele dificile abia acum ii asteapta pe concurenti. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta? Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea Romaniei? Daca e vineriatunci sa fie voce! Pro TV a dat startul de saptamana .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Presa internationala a scris despre succesul inregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, conform rezultatelor exit-poll. Euronews: Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor preziden.

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani

000 de medicamente, din care peste 2. 500 sunt medicamente generice, majoritatea cu pretul sub 30 de RON, au fost retrase de pe piata din Romania incepand din anul 2015, anunta Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania. Reprezentantii asociatiei avertizeaza ca daca nu se rezolva problema clawback-ului, vom asista la o situatie fara precedent in ceea ce priveste disponibilitatea medicamentelor generice, precum si la inchiderea unor linii de productie.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )