Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alimentele pe care toti batranii trebuie sa le manance. Ce beneficii minunate au

Playtech Playtech,
Alimentele pe care toti batranii trebuie sa le manance. Ce beneficii minunate au

Ce trebuie sa contina meniul varstnicilor? Ce trebuie sa consume si acestia care sunt beneficiile minunate pe care le primesc din partea alimentelor in cauza? Ce trebuie sa isi puna in dieta zilnica? Iata si cele mai bune metode de consum! Alimente care trebuie sa se afle in meniul batranilor Exista cateva alimente care sunt . continuă pe Playtech

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Ce trebuie sa mananci la micul dejun. Alimentele care nu trebuie sa lipseasca de la masa

Doar jumatate dintre romani mananca micul dejun. Cei mai multi sustin ca lipsa timpului este principalul motiv pentru care sar peste cea mai importanta masa a zilei. Pe de alta parte, cu totii isi fac timp de cafea. Consumata pe stomacul gol, aceasta ne poate afecta grav sanatatea, spun medicii. Asadar, prioritatile ar trebui rearanjate .

Ce nu trebuie sa mai mananci seara. Alimentele care trebuie evitate neaparat

Sa te urci in pat la sfarsitul unei zile lungi si sa te indrepti spre tara viselor! Desi suna ideal, devine in curand un fenomen evaziv, chestia viselor! Ce putem face cu privire la epidemia de deficit de somn care ne loveste? Mancarea ar putea avea raspunsul? Ar putea mancarea sa ne afecteze somnul? Ramane .

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de .

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

Inainte de ultimele doua luni din an, pretul petrolului trece printr-o noua etapa. Soferii cu masini pe benzina si motorina trebuie sa afle cat mai repede de schimbari. Cand vine vorba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )