Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alro, pierdere neta de peste patru ori mai mare in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alro, pierdere neta de peste patru ori mai mare in primul semestru

Producatorul de aluminiu Alro simbol: ALR) a inregistrat, in primul semestru din acest an, o pierdere neta de 80 milioane lei, de peste patru ori mai mare decat cea din S1 2013 17 milioane lei), potrivit unui comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Harti mult mai detaliate: un nou satelit va putea capta imagini de pana la patru ori mai clare

Un satelit care va fi lansat saptamana aceasta va ajuta Google si alte website-uri sa imbunatateasca in mod considerabil calitatea imaginilor pe hartile lor, permitand utilizatorilor sa vada imagini cu Pamantul la o claritate de pana la patru ori mai.

Rompetrol Oil Services, profit de peste doua ori mai mic

Rompetrol Well Services simbol: PTR) a inregistrat in primul semestru un profit net de 7,171 milioane lei, cu 55,58% mai mic decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut 16,144 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul SIF Banat-Crisana a crescut de peste cinci ori

SIF Banat Crisana a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit de 149,3 milioane lei, de 5,2 ori mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

Romania produce 16 masini pe cap de locuitor, de zece ori mai putin decat Slovacia. Polonia are 14 fabrici de asamblare si motoare, noi doar trei

Productia de autoturisme din Romania a crescut de cinci ori intre 2000 si 2013, de la 78. 000 de vehicule la 410. 000, insa productia pe cap de locuitor este de zece ori mai mica decat cea inregistrata in Slovacia, de sapte ori sub nivelul din Cehia, de.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Japonia a suferit, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai mare contractie economica din ultimii trei ani, din cauza cresterii TVA, masura ce a dus la scaderea brusca a cheltuielilor de consum.

Problema este consumul mai mare, pentru ca nu avem infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat ieri ca tara noastra poate avea o politica de raliere la media europeana in privin and ta combustibilului in masura in care va avea and si o infrastructura mai buna, aratand ca nu doar pre and tul este problema principala, ci and si consumul mai mare din cauza lipsei infrastructurii, potrivit surselor din presa.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )