Libnet.ro
UNICEF

05:30

O ambulanta si mai multe masini sunt blocate in drumul spre Buzau.

România Liberă România Liberă,
O ambulanta si mai multe masini sunt blocate in drumul spre Buzau.

O ambulanta BGS si mai multe masini sunt blocate, sambata, pe drumuri din judetul Buzau, din cauza viscolului puternic, in timp ce mai multe trenuri sunt oprite in Gara Buzau, iar noua localitati sunt nealimentate cu energie electrica, scrie MEDIAFAX. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, Marius Sirbescu, sambata dupa-amiaza, o ambulanta BGS este blocata pe drumul judetean 205 intre localitatile Pietroasele si Greceanca, o freza de la Drumuri Nationale actionand pentru a degaja . continuă pe România Liberă

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

10 milioane de autovehicule. Grupul auto care a vandut cele mai multe masini in lume

Grupul nipon Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv. Acesta este urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania), iar pentru acest an estimeaza cresterea.

O ambulanta si mai multe autoturisme, blocate pe A1 de cateva ore

O ambulanta in care se afla una dintre victimele accidentului in lant de pe A1 si mai multe masini au ramas blocate, de cateva ore, intre kilometri 52 si 54, unde traficul este blocat, relateaza.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global

Grupul japonez Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule si ocupa primul loc la nivel global pentru al doilea an consecutiv, informeaza Mediafax. Cu 9,98 milioane de autovehicule vandute,.

Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

Ninsorile puternice au blocat drumurile don vestul si sudul Ungariei, unde s-au produs mai multe accidente, informeaza MTI. Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe segmente ale autostrazii M7, dar si.

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati.

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP.

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Otopeni, anulate sau amanate

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului. Doua zboruri catre Munich.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )