Libnet.ro
UNICEF

10:45

O americanca de 17 ani, adversara Simonei Halep in sferturile de finala

Online Sport Online Sport,
O americanca de 17 ani, adversara Simonei Halep in sferturile de finala

Simona Halep isi cunoaste adversara pe care o va intalni in sferturile de finala la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Iga Swiatek a implinit vineri 18 ani) a invins-o pe campiona olimpica Monica Puig 59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-3, si se va duela cu Simona Halep in optimile turneului de la Roland Garros.

O poloneza de 18 ani, adversara Simonei Halep in optimi

Iga Swiatek a furnizat surpriza, sambata, la Roland Garros prin eliminarea fostei campioane olimpice Monica Puig.

DigiSport: Replica memorabila: cum a reactionat adversara Simonei Halep, cand a fost intrebata daca are un iubit

In varsta de 30 ani, Lesia Tsurenko este adversara Simonei Halep in turul trei la Roland Garros. Ucraineanca s-a dedicat in ultimii ani exclusiv tenisului, de care este indragostita. intrebata de italieni daca are o relatie, sportiva nascuta la Volodymyrets a dat o replica memorabila.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

FOTO Moment bizar! Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

FOTO Moment bizar. Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

Probleme de sanatate pentru adversara Simonei din optimile Roland Garros. Va lua analgezice la meciul cu Halep

Adversara Simonei Halep din optimile de la Roland Garros, Iga Swiatek, a vorbit depre meciul cu campioana in exercitiu.

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )