Libnet.ro
UNICEF

13:45

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea. continuă pe Wall-Street Ro

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa de Est, la Bucuresti: care sunt principalele subiecte?

Bucurestiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrala si de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc saptamana viitoare in 12 si 13 iunie, joi si vineri, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City, sunt asteptati peste 2. 000 de participanti.

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

Cel mai frumos magazin Apple din lume s-a deschis la Istanbul!

Compania Apple a deschis luna trecuta primul magazin din Europa de Est. Acesta se afla in Istanbul, iar design-ul sau inovator, ce poarta semnatura arhitectului Norman Foster, a primit o multime de aprecieri pozitive, multi spunand despre noua reprezentanta Apple ca este cea mai frumoasa din lume.

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

Cupa Mondiala din Brazilia, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, este editia cu numarul 20 al celui mai ravnit trofeu fotbalistic din lume. Cele douazeci de editii pot fi rezumate prin fotbalul, jucat la cel mai inalt nivel sau p .

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

Orban: Klaus Iohannis, cel mai potrivit candidat PNL pentru prezidentiale

Deputatul PNL Ludovic Orban considera ca cel mai potrivit candidat al partidului sau la prezidentiale este Klaus Iohannis si apreciaza, totodata, ca PDL nu are un candidat mai puternic decat acesta, transmite Mediafax.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )