Libnet.ro
UNICEF

17:01

CUTREMUR in Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si peste 650 sunt raniti

Antena3 Antena3,
CUTREMUR in Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si peste 650 sunt raniti

Zeci de oameni din orasul Thumanestau pe strada de ieri dimineata, dupa ce au ramas fara locuinte, in urma cutremurului de 6,4 care a zguduit Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si pes. continuă pe Antena3

VIDEO Cutremur de 6,4 in Albania: Cel putin 18 oameni au murit, sute sunt raniti Fortele de salvare cauta supravietuitori printre ruine O bunica a murit protejandu-si nepotul cu propriul corp intr-o cladire care s-a prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 6,4, produs la o adancime de doar 10 kilometri, a lovit Albania in primele ore ale zilei de marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar fortele de interventie cauta supravietuitori printre ruine. Cel mai recent bilant arata ca cel putin 18 persoane au murit iar peste 600 sunt ranite. 50 Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului, potrivit celui mai recent bilant12. 56 Un cutremur de magnitudine 5,4 a avut loc si in Bosnia, la 75 km sud de capitala Sarajevo11. 44 Vela: IGSU este pregatit sa intervina in Albania, MApN pregateste un avion 09. 27 Una dintre persoanele decedate este o femeie in varsta care a reusit sa-si salveze nepotul protejandu-l cu corpul ei.

Noul bilant al cutremurului din Albania: Cel putin 21 de morti si peste 600 de raniti

Bilantul victimelor cutremurului de 6,4 magnitudine care s-a produs, marti, in Albania, creste de la o ora la alta. Cel putin 21 de persoane au murit si peste 600 au fost ranite, potrivit celor mai noi.

VIDEO UPDATE Continua operatiunile de salvare in Albania: 26 de oameni au murit si peste 650 au fost raniti in cutremur

Cel putin 26 de persoane au murit si peste 650 au fost ranite in urma cutremurului produs marti dimineata in vestul Albaniei, potrivit presei locale, considerat cel mai puternic seism din ultimele decenii. Numarul victimelor este asteptat sa creasca in conditiile in care inca sunt oameni prinsi sub daramaturi, in timp ce operatiunile de salvare continua.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

Localitati intregi distruse de cutremurul din Albania. O echipa Antena 3 ii insoteste pe salvatori - VIDEO

Zeci de oameni din orasul Thumana stau pe strada de ieri dimineata, dupa ce au ramas fara locuinte, in urma cutremurului de 6,4 care a zguduit Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si peste 650 sunt.

ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece, a declarat cancelarul german Angela Merkel reiterandu-si angajamentul de a creste bugetul german al Apararii si subliniind ca este importanta pastrarea Turciei in Alianta Nord-Atlantica, relateaza The Associated Press.

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro din atribuirea licentelor 5G

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro 2,40 miliarde dolari) in urma procedurii de licitatie pentru atribuirea de licente 5G, a anuntat duminica Agnes Pannier-Runacher, adjunctul ministrului Economiei. Suma este semnificativ mai mare decat cea recomandata anterior de Autoritatea de Reglementare in Telecomunicatii Arcep), transmite Reuters, conform Agerpres.

Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

Incident grav la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de copii si un adult au fost spitalizati, luni, in urma unei scurgeri de gaz la o scoala din centrul Rusiei. Gazul provenea de la o statie de.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

FOTO VIDEO Albania, zguduita de cel mai puternic cutremur din ultimii 20 de ani. Cel putin 11 morti si 180 de raniti, mai multe persoane prinse sub daramaturi

Un cutremur puternic de magnitudine 6,4 a zguduit Albania marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani, si al doilea din ultimele doua luni. Potrivit ultimului bilant disponibil, s-ar fi inregistrat cel putin 11 morti si peste 180 de raniti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )