Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angelica Fador: Romania demareaza cel mai ambitios plan de dezvoltare economica din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Angelica Fador: Romania demareaza cel mai ambitios plan de dezvoltare economica din ultimii 30 de ani

Angelica Fador, vicepresedinta a Comisiei de administratie din Camera deputatilor, a atras atentia ca prin noul buget Guvernul Citu incearca sa puna accent pe investitii si a punctat faptul ca o parte din banii PNRR vor fi destinati conectarii la gaze a gospodariilor din Romania. continuă pe Adevărul

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania si lectiile invatate din mers FOTO VIDEO

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania, Transalpina - Voineasa, atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si atentia promotorilor de travel,dupa un sezon inceput cu intarziere si lectii invatate din mers.

Cel mai asteptat moment: tara din UE care iti permite sa tii buletinul pe telefon

Telefonul a devenit cel mai important computer din vietile multora. Iar de acum inainte va stoca si mai multe date personale, cum ar fi buletinul. Germania e prima tara din Uniunea Europeana.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata pentru a slabi. Trucul numarul 2 e cel mai simplu

Care sunt obiceiurile de dimineata care te ajuta sa slabesti? Iata cateva trucuri pentru cei care simt nevoia sa dea cateva kilograme jos si sa-si schimbe stilul de viata! Trucurile sunt foarte simple. Cum sa slabesti usor? Trucuri pentru dimineata Multi oameni si-au propus ca in timpul pe care il consuma exclusiv acasa din cauza .

IN LUNA IANUARIE Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult

Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult in luna ianuarie, fata de luna anterioara, in timp ce singura scadere de pret s-a consemnat la mierea de albine.

Planeta pitica Farfarout este cel mai indepartat obiect observat in sistemul solar - Distanta medie fata de Soare este 20 miliarde kilometri

Astronomii au confirmat ca un obiect ceresc descoperit in 2018 este cel mai indepartat observat in sistemul solar. A fost denumit Farfarout si se gaseste, in medie, la 132 de unitati astronomice UA) de Soare, o unitate fiind echivalentul a 150 milioane km distanta Terra - Soare). Farfarout este o planeta pitica ce are un diametru de 400 km si dureaza 1. 000 de ani sa faca o orbita completa in jurul Soarelui.

LONDON STOCK EXCHANGE, DEPASITA Euronext Amsterdam a devenit cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor

Valoarea medie a tranzactiilor zilnice la Euronext Amsterdam a fost de 9,2 miliarde de euro in luna ianuarie 2021, fata de 8,6 miliarde de euro la London Stock Exchange, potrivit datelor Cboe Europe * Rezultatele financiare ale pietei olandeze au crescut puternic anul trecut Euronext Amsterdam, Bursa de valori din Amsterdam, a devansat piata de profil din Londra - London Stock Exchange LSE) - in luna ianuarie 2021, devenind cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor, in conditiile in care Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platforme din interiorul blocului comunitar.

Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se indragostesc in cel mai scurt timp

Pentru ca e luna iubirii, astrologul Cristina Demetrescu a venit la Teo Show, de la Kanal D, unde a prezentat horoscopul dragostei. Sunt zodii care se indragostesc in cel mai scurt timp. Horoscopul Dragostei Cristina Demetrescu Berbec Iubirea se poate transforma dintr-o prietenie. Important este sa ramana in contact, de acolo vine iubirea. Taur Taurii .

Cum scapi de burta, in cel mai scurt timp. Dr. Mihaela Bilic a dezvaluit trucurile simple

Mihaela Bilic vine cu sfaturi de folos pentru cei care se chinuie sa scapa de burtica. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura din nou de un abdomen frumos, mai ales ca in curand vine sezonul cald? Cum sa scapi rapid de burta? Sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic Perioada pandemiei ne-a afectat pe .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )