Libnet.ro
UNICEF

15:15

VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in Bucuresti si 29 de judete

Antena3 Antena3,
VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in Bucuresti si 29 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei pentru Bucuresti si 29 de judete, valabile in urmatoarele ore. continuă pe Antena3

VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in 22 de judete

VREMEA Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei, valabile pe durata orelor urmatoare in zone din 22 de judete.

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ceata si chiciura in 21 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si chiciura, valabile in 21 de judete, in orele urmatoare.

ALERTA METEO! COD GALBEN in JUMATATE DIN TARA! Vezi ZONELE AFECTATE de fenomenul periculos

ANM a emis o avertizare de ultima ora! ARSENIE BOCA ANUNTA APOCALIPSA! SE VA iNTAMPLA iN ROMANIA PESTE CATEVA ZILE! E FARA SCAPARE Este cod galben de ceata in Municipiul Bucuresti si in 25 de.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Marea Britanie va fi lovita de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Marea Britanie, in conditiile in care autoritatile din arhipelag au emis un cod galben de vant pentru perioada 14.

Atentionare meteo. Cod galben e ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in localitati din opt judete, pe durata urmatoarelor trei ore.

Cod galben de ceata densa in Baragan. Pericol in trafic, vizibilitate scazuta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, chiciura si polei, valabile in orele urmatoare in 27 de judete, inclusiv in Capitala.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata si polei pe soselele din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in 23 de judete din Transilvania, Crisana, Muntenia si Moldova.

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )