Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom

Adevărul Adevărul,
Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom

French Open este o poveste despre titanii sportului alb si despre martorii acestora. Cunoscut sub numele Roland Garros, acest turneu este un fel de Olimp al tenisului mondial. Acolo se intalnesc cei care au puterea de a cuceri culmile terenului de zgura. Iar cei care ii insotesc prin sustinerea lor participa cu toata emotia lor. continuă pe Adevărul

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Vezi cu streaming live toate meciurile de la Roland Garros

Toate meciurile romancelor si cele ale turneului de la Roland Garros se pot viziona aici cu streaming live, pe Betano TV.

Doi romani sunt pe lista recordurilor all-time de la Roland Garros

Site-ul oficial al Roland Garros gazduieste o lista a recordurilor competitiei, din toate timpurile. Doi sportivi romani se afla in acest club select.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Si ultima romanca care a jucat luni, Irina Begu, locul 44 WTA, a fost eliminata de la Roland Garros. Adversara i-a fost sportiva Mariana Duque-Marino Columbia), locul 114 WTA.

Tig a abandonat meciul cu Pavliucenkova din primul tur de la Roland Garros

Patricia Tig, locul 119 WTA, a abandonat meciul cu Anastasia Pavliucenkova Rusia), cap de serie numarul 16 si locul 17 WTA, din primul tur de la Roland Garros.

Roland Garros: Patricia Maria Tig a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-1, 1-0

Romania a mai pierdut o reprezentanta la Roland Garros, Patricia Maria Tig parasind runda inaugurala dupa ce a abandonat la scorul de 6-1, 1-0 in favoarea Anastasiei Pavlyuchenkova, cap de serie numarul 16 la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Halep confirma ca va evolua la Roland Garros. Ce loc ocupa in clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 4 WTA, a confirmat ca va putea juca marti in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a suferit o entorsa la glezna dreapta in finala de la Roma.

Halep confirma ca va evolua la Roland Garros. La ce ora va juca marti Simona

Simona Halep, locul 4 WTA, a confirmat ca va putea juca marti in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a suferit o entorsa la glezna dreapta in finala de la Roma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )