Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aproximativ jumatate dintre scolile din Capitala au montat sau sunt in curs de dotare cu panouri de plastic

B1 B1,
Aproximativ jumatate dintre scolile din Capitala au montat sau sunt in curs de dotare cu panouri de plastic

Pregatirile pentru noul an scolar in contextul pandemieid e coronavirus sunt in toi. Una dintre masurile speciale la care autoritatile au apelat pentru a tine la distanta infectarile cu noul coronavirus este. continuă pe B1

Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

In sedinta de luni, Guvernul a adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru alocaarea de fonduri externe nerambursabile, care sunt necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente pentru anul scolar 20202021, in contextul riscului de infectie cu noul coronavirus. Vesti bune pentru scolile din mediul rural Prin urmare, .

Pumni si picioare la o piscina din Capitala. S-au batut pana a venit Politia

Ringul de box s-a mutat la piscina! Cateva doamne s-au batut pana a venit Politia sa le desparta. Imaginile filmate de un martor sunt greu de urmarit. Trei barbati au fost retinuti de oamenii legii in urma conflictului violent. Bataie la o piscina din Capitala! VIDEO Scene incredibile la Aqua Garden Militari. Doua grupuri au .

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala.

ALERTA la Spitalul Floreasca din Capitala! 2 sectii au fost deja inchise dupa ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca din Capitala. Doua sectii sunt inchise ca urmare a faptului ca mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus. intre timp, apar acuzatii dure din partea rudelor angajatilor spitalului care sustin ca cei din conducere ar fi ascuns rezultatul pozitiv al unui pacient.

Ce se intampla cu focarul de COVID-19 din Capitala. Anuntul facut de primarul Daniel Baluta

Muncitorii infectati cu coronavirus de pe santierul din Capitala vor fi dusi la spital, iar cei care nu au fost inca testati vor fi bagati in carantina, a anuntat, duminica, primarul secorului 4.

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Orban, despre cazurile de coronavirus la copii: cand se inchid scolile, din cauza infectiilor

Deschiderea scolilor din Romania continua sa fie sub semnul intrebarii, iar premierul Ludovic Orban a explicat de ce. Argumentele au fost prezentate intr-o interventie la Digi 24. intr-o.

Noi detalii despre tanarul de 18 ani mort de coronavirus. Institutia Prefectului pentru B1.RO: Victima avea COVID-19 cand a plecat de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Suferea de multiple comorbiditati

Grupul de Comunicare strategica a anuntat luni ca s-a inregistrat primul deces in randul categoriei de varsta 10-19 ani de la inceputul pandemiei. Este vorba despre un tanar de 18 ani, din Galati, care.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )