Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ariile protejate din Romania, promovate intr-o brosura tiparita cu ajutorul fondurilor europene

B1 B1,
Ariile protejate din Romania, promovate intr-o brosura tiparita cu ajutorul fondurilor europene

Ariile protejate din Romania se vor regasi intr-o brosura ce va fi tiparita, in premiera, pe durata implementarii unui nou proiect in valoare de 4,54 milioane lei, lansat, vineri, de Garda Nationala de. continuă pe B1

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Uniunea Editorilor din Romania CRITICA gestionarea proiectului noilor manuale. Ce avertisment lanseaza UER

Uniunea Editorilor din Romania UER) critica modul in care Centrul National de Evaluare si Examinare CNEE) gestioneaza proiectul noilor manuale pentru clasele I si a II-a si avertizeaza ca anul viitor scolar ar putea incepe fara manuale pentru clasa a III-a, potrivit unui comunicat al editorilor.

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si.

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a realizat o analiza prin care arata ca universitatile percep sume aberante de la viitorii studenti. Tinerii spun ca banii nu ar justifica.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Financial Times: Riscurile din Romania sunt in crestere

Conflictele politice, coruptia, dezacordurile cu FMI si relaxarea politicii fiscale din Romania nu sunt ingrediente ale unei piete emergente performante, scrie Financial Times, notand ca factorii negativi incep sa ii depaseasca pe cei pozitivi, iar riscurile sunt in crestere.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )