Libnet.ro
UNICEF

19:45

Associated Press: Simona Halep este o campioana de Grand Slam, acum si pentru totdeauna

Hotnews Hotnews,
 Associated Press: Simona Halep este o campioana de Grand Slam, acum si pentru totdeauna

Agentia Associated Press a aratat in materialul despre succesul Simonei Halep la Roland Garros ca Darren Cahill este cel care a contribuit la schimbarea atitudinii romancei, cand a amenintat-o ca rupe colaborarea cu ea. De atunci, Halep a devenit o alta jucatoare, mai puternica din punct de vedere psihic, mai buna. continuă pe Hotnews

FOTO Acum zece ani si o zi, Simona Halep devenea campioana la Roland Garros, in turneul junioarelor. Ce declara sportiva noastra in 2008

8 iunie 2008 este data la care Simona Halep a castigat primul trofeu important din cariera ei, turneul de junioare de la Roland Garros.

Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, ca fiica sa va castiga mai multe Grand Slam-uri dupa ce a reusit sa sparga geheata si s-a impus la Roland Garros.

Bookmakerii au stabilit favorita din finala de la Roland Garros. Ce cota are Simona Halep sa castige primul Grand Slam din cariera

Simona Halep si Sloane Stephens vor juca in finala turneului de la Roland Garros, partida care e programata sambata, de la ora 16.

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala.

VIDEO Acesta a fost punctul finalei si al turneului! Cum a reusit Simona Halep sa se desprinda la 4-0 in setul decisiv

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Ea a reusit cateva puncte minunate in finala, insa unul a iesit cu adevarat in evidenta.

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

Simona Halep, nainte de duelul cu Muguruza: Cnd joci o semifinala cu o jucatoare cstigatoare de Grand Slam, provocarea este mare

A pierdut primul set, dar nu i-a mai lasat sperante lui Angelique Kerber in urmatoarele doua 6-72), 6-3, 6-2, dupa doua ore si 14 minute). Simona Halep este pentru a treia oara in semifinale la Paris, iar provocarea unui meci cu Garbine Muguruza este imensa, dupa cum a precizat liderul mondial intr-o conferinta de presa.

Imnul Romaniei s-a auzit la Roland Garros. Ce a declarat Simona Halep dupa victoria din finala

Simona Halep este noua regina a tenisului! Liderul mondial a castigat si primul Grand Slam al carierei, suprematia ei fiind acum incontestabila.

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )