Libnet.ro
UNICEF

23:45

Australian Open: Surprizele continua - Karolina Pliskova, invinsa in doua tiebreak-uri Alte doua favorite au fost eliminate

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Surprizele continua - Karolina Pliskova, invinsa in doua tiebreak-uri Alte doua favorite au fost eliminate

Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA si favorita 2) a parasit inca din turul al treilea Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Anastasia Pavlyunchenkova Rusia, 30 WTA, cap de serie 30). continuă pe Hotnews

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Final de drum: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in turul doi de la Australian Open

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda) a fost invinsa de australienii Max Purcell si Luke Saville cu 6-7 2-7), 4-6, 6-4, vineri, la Melbourne, in runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul Australian Open.

Australian Open: Doua favorite, eliminate - Numele mari continua competitia de la Melbourne (Rezultatele zilei)

Principalele favorite care au jucat joi au obtinut calificarea in turul trei de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Au existat insa si doi capi de serie care au plecat prematur de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Ziua a cincea a fost una agitata si foarte nebuna la Australian Open. Ca o sentinta definitiva a venit ultimul meci al carierei danezei Caroline Wozniacki, iar in rest surprizele s-au tinut lant, venind ca tirul de mitraliera 3 si 12 la feminin, 2 la masculin). Asa cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta rezultatele zilei, reperele si povestile de la Melbourne.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

Australian Open: Irina Begu, eliminata si la dublu de la Melbourne

Perechea Irina BeguKristyna Pliskova RomaniaCehia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )