Libnet.ro
UNICEF

19:45

Stim primul sfert de la Australian Open! Cum s-au descurcat Cori Gauff (15 ani) si invingatoarea Serenei Williams

Adevărul Adevărul,
Stim primul sfert de la Australian Open! Cum s-au descurcat Cori Gauff (15 ani) si invingatoarea Serenei Williams

Parcursul de exceptie al americancei in varsta de doar 15 ani, Cori Gauff, s-a incheiat, duminica, in optimile de la Australian Open. La Melbourne s-a completat deja distributia unui prim sfert de finala pe tabloul feminin: Sofia Kenin cap de serie 4) si Ons Jabeur, ambele aflate in premiera in aceasta faza a competitei la un Grand Slam, se vor duela pentru un loc in semifinale. continuă pe Adevărul

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel si Sebastian Gima au pierdut in primul tur

Jucatorii romani Nicholas Ionel, cap de serie numarul 13, si Sebastian Gima au pierdut meciurile sustinute duminica in prima runda la simplu juniori in cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open: Raluca Olaru si Dalila Jakupovic au parasit proba de dublu in primul tur

Jucatoarea romana Raluca Olaru si slovena Dalila Jakupovic au fost invinse de perechea Timea Babos Ungaria)Kristina Mladenovic Franta) cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in prima runda a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Australian Open: Irina Begu, eliminata si la dublu de la Melbourne

Perechea Irina BeguKristyna Pliskova RomaniaCehia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Monica Niculescu si Misaki Doi s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea romano-japoneza Monica NiculescuMisaki Doi s-a calificat, sambata, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa ce au trecut cu 6-2, 7-5 de japonezele Nao HibinoMakoto Ninomiya.

Australian Open: Doua favorite, eliminate - Numele mari continua competitia de la Melbourne (Rezultatele zilei)

Principalele favorite care au jucat joi au obtinut calificarea in turul trei de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Au existat insa si doi capi de serie care au plecat prematur de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open: Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua vineri

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua, vineri, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )