Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai bizare bauturi din lume. Combinatiile care par imposibile pentru europeni sunt adulate de asiatici

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare bauturi din lume. Combinatiile care par imposibile pentru europeni sunt adulate de asiatici

Cei mai mari consumatori de bauturi ciudate, cu gusturi sau ingrediente bizare sunt, de departe, asiaticii. Combinatiile de arome par aproape imposibile, iar unele ingrediente intorc stomacul pe dos celor mai multi dintre oamenii obisnuiti. continuă pe Adevărul

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii.

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Multe dintre limbile vorbite pe planeta Pamant sunt dificil de invatat. Cele mai dificil de inteles si deprins sunt considerate limbile asiatice.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si.

Halep, dezavantajata de Nike: Dovada ca Simona ia una dintre cele mai mici sume din partea americanilor

In momentul in care Adidas a renuntat la colaborarea cu Simona Halep, s-a spus ca aceasta plateste pentru faptul ca e din Romania si nu reprezinta o tinta atractiva pentru sponsori. Din pacate, aceasta varianta nu e tocmai departe de adevar.

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )