Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bacau: Un seif cu mai multe documente in folii de plastic a fost descoperit pe fundul unui lac

B1 B1,
Bacau: Un seif cu mai multe documente in folii de plastic a fost descoperit pe fundul unui lac

Un seif in care se aflau mai multe documente in folii din plastic a fost gasit pe fundul lacului Insula de Agrement din municipiul Bacau, odata cu golirea barajului de pe raul Bistrita, conform. continuă pe B1

ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Bursa locurilor de munca: 18.000 de posturi vacante cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Accident grav pe DN1. O persoana a murit si mai multe sunt ranite

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident produs, luni dupa-amiaza, pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce un autocar in care se aflau 25 de pasageri a fost lovit de o autoutilitara, relateaza Mediafax.

Arhipelagul Filipine, lovit de taifunul Dodong. 5.000 de oameni, izolati pe mai multe insule

Mii de oameni din Filipine au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele dupa ce un taifun a lovit cu putere arhipelagul, relateaza Digi 24.

Un sindicat activ in cadrul Radioului public reclama mai multe contracte pentru servicii semnate in ultimele luni de conducerea institutiei

Un sindicat activ in cadrul Radioului Public a sesizat mai multe institutii, inclusiv DNA, Avocatul Poporului si Presedintia Romaniei, cerand sa cerceteze legalitatea mai multor atribuiri de contracte de catre Radio Romania, in ultima perioada. Sindicatul Profesionistilor din Media si Cultura Romana SPMCR) sustine, intr-un comunicat de presa, ca desi Societatea Romana de Radiodifuziune a terminat anul trecut cu profit de peste un milion de euro, rezultatul financiar ar tine de o masinatie financiara, nu de un management performant.

Barbat din Focsani cercetat dupa ce ar fi corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime.

Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime, informeaza Mediafax.

VIDEO Sistem pentru finantarea simultana a firmelor mici din mai multe surse de fonduri UE

Ministerul Fondurilor Europene lucreaza la crearea unui sistem care sa faciliteze finantarea simultana a unor mici afaceri din mai multe programe sau axe de fonduri europene, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews, ministrul de resort, Marius Nica.

Accident grav pe centura municipiului Deva: mai multe masini au fost distruse, iar doi oameni au ajuns in spital

O femeie care incerca sa isi repare masina, oprita dpe prima banda a Caii Zarandului din Deva, a fost transportata in stare grava la spital, in urma unui accident rutier in care au mai fost implicati doi soferi. Unul dintre acestia, baut la volan, a fost ranit.

SUA: Un mort si 12 raniti in urma furtunilor care au cuprins mai multe state americane

Alerte de furtuni si inundatii au fost emise intr-o serie de state situate in regiunea Marilor Campii joi, dupa ce o persoana a murit iar alte 12 au fost ranite in statul Oklahoma, in tornade care au distrus numeroase locuinte, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )