Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Un barbat din Dambovita a infiintat o cultura de cannabis, sub nasul tuturor

Antena3 Antena3,
Un barbat din Dambovita a infiintat o cultura de cannabis, sub nasul tuturor

Un barbat a infiintat in Dambovita o cultura de cannabis, chiar sub nasul tuturor, pe un camp din localitate si a pus la cale un plan ca sa nu fie prins. Politistii i-au dat planul peste cap si l-au. continuă pe Antena3

Sinucidere la Sanatoriul Moroieni, din Dambovita. Un pacient internat s-a aruncat de la etaj

Un pacient internat la Sanatoriul Moroieni a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la un etaj al Sanatoriului Moroieni, din Dambovita. Incidentul a fost anuntat la 112 de cadrele medicale. Potrivit IPJ.

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut de un parinte Sindicate: Nu trebuie sa mai toleram astfel de acte in scoala romaneasca

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut luni de parintele unui elev de clasa a VI-a, pe motiv ca a facut observatie copilului sau. Robert Nenisanu, directorul Scolii Badulesti, se afla in curtea scolii cand parintele a venit si a inceput sa-l loveasca. Sindicatele din Educatie solicita inasprirea legislatiei si constituirea unui grup de lucru intre reprezentanti ai Ministerului Educatiei si MAI pentru a veni cu un set de masuri privind combaterea fenomenului in institutii.

Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Scandal la o scoala din Dambovita. Directorul Scolii Badulesti a fost luat la bataie de parintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 si a povestit politistilor cum tatal unui elev de clasa a.

Momente de groaza pentru un tanar din Dambovita. Baiatul a fost injunghiat in plina strada

Un tanar de 23 de ani din Odobesti, Dambovita este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat de 28 de ani, din aceeasi localitate. Din fericire cel care a fost injunghiat a.

Un barbat din Olt a murit in urma unui incendiu de vegetatie uscata (VIDEO)

Un barbat in varsta de 77 de ani, din comuna Fagetelu, a fost gasit decedat in curtea gospodariei sale unde, marti, s-a produs un incendiu de vegetatie uscata ce s-a extins si la o anexa, potrivit.

Un barbat din Arges a fost retinut pentru ca ar fi batut bebelusul de sapte luni al concubinei sale

Un barbat de 37 de ani din comuna Poiana Marului a fost retinut de politisti, fiind banuit de tentativa de omor dupa ce ar fi agresat bebelusul de sapteluni al concubinei sale, a informat Inspectoratul de.

Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Politisti din Motru au tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat de 40 de ani din comuna Borascu ce provocase un scandal in curtea cumnatei si care a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )