Libnet.ro
UNICEF

22:30

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri dupa-amiaza, cand Theresa May ii va preda prerogativele functiei, dupa ce la 7 iunie aceasta si-a prezentat demisia ca urmare a esecului incercarii de a-i convinge pe parlamentarii britanici sa sustina acordul privind Brexitul, transmite dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri .

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de catre Regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson si-a preluat mandatul de prim-ministru, miercuri, dupa o audienta cu Regina Elisabeta, un moment care a plaqsat un sustinator vehement al Brexitului in fruntea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru prima data dupa referendumul din 2016, noteaza Reuters.

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Dominic Raab, noul sef al diplomatiei britanice (Downing Street) Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici

Boris Johnson l-a numt pe Dominic Raab, un eurosceptic provenit din noua garda a conservatorilor britanici, in fruntea diplomatiei britanice, a anuntat miercuri Downing Street, potrivit AFP.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters.

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )