Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

România Liberă România Liberă,
Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

PERICOL pentru Romania dupa BREXIT? Peste jumatate din rezerva de aur a tarii e depozitata la Londra. Dan Suciu, declaratie aroganta: Anglia putea sa iasa si din NATO, relatiile intre bancile centrale ramaneau la fel

BREXITul care tocmai a avut loc prin referendumul validat vineri in Marea Britanie ar putea avea un efect neasteptat asupra economiei romnesti. Si asta deoarece mai mult de jumatate din rezerva de aur a.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Australienii se grabesc sa cumpere lire sterline dupa Brexit

Casele valutare din Australia s-au confruntat cu o situatie haotica, iar banca Commonwealth Bank a suspendat chiar unele operatiuni de schimb valutar dupa ce lira sterlina a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani in urma Brexitului, informeaza publicatia The Sydney Morning Herald.

Care sunt efectele pozivite dupa BREXIT

Exista si partea plina a paharului dupa iesirea Marii Britanii din spatiul comunitar, sustine fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas. Acesta considera ca.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

Dupa BREXIT, se vorbeste deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie sa poata sa se exprime intr-un referendum privind apartenenta la UE

Liderul Frontului National din Franta, Marine le Pen, a sustinut ca vrea ca in fiecare stat sa fie organizat un referendum precum cel din Marea Britanie privind apartenenta la Uniunea Europeana, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )