Libnet.ro
UNICEF

08:00

BREXIT. Cum poate fi oprita iesirea din UE a Marii Britanii

Antena3 Antena3,
BREXIT. Cum poate fi oprita iesirea din UE a Marii Britanii

Majoritatea membrilor Parlamentului britanic cred ca iesirea din UE ar fi o catastrofa si ar putea bloca initiativa, in pofida rezultatelor referendumului, care nu au un caracter obligatoriu. Concomitent,. continuă pe Antena3

Seful Parlamentului European ii cere lui Cameron sa demareze marti iesirea din UE a Marii Britanii

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a cerut duminica premierului britanic David Cameron sa inceapa procedura de iesire din Uniunea Europeana de marti, cand un summit european este programat sa aiba loc, relateaza AFP si Agerpres.

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent.

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

Marea Britanie inca face parte din Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, G7 si NATO, dar sunt multe intrebari legate de influenta sa diplomatica, in contextul iesirii din Uniunea Europeana, arata publicatia The Guardian.

Un Brexit ar putea duce la destramarea Regatului Unit al Marii Britanii

Un eventual Brexit ar insemna pentru Marea Britanie nu doar un divort de Uniunea Europeana, ci si o posibila destramare a tarii, sustin analistiiconsultati de euronews.

BREXIT. Game of Thrones, pus in pericol de iesirea din UE a Marii Britanii

Filmarile la serialul de mare succes Game of Thrones ar putea suferi taieri de buget legate de Brexit. Seria produsa de HBO ar putea intampina probleme financiare la turnarea ultimelor doua se.

Brexit. Vicecancelarul german Sigmar Gabriel: UE nu va face Marii Britanii noi oferte pentru a o mentine in blocul comunitar

Uniunea Europeana nu va face Marii Britanii noi oferte pentru a o mentine in blocul comunitar, a declarat duminica vicecancelarul german Sigmar Gabriel pentru cotidianul economic Handelsblatt, potrivit Reuters, transmite Agerpres. Britanicii au decis sa plece. Nu vom purta discutii despre ce mai poate UE oferi britanicilor pentru a-i mentine in interiorul blocului comunitar, a mai spus el.

Brexit. Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii

Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa din Uniune cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii si a-i permite blocului european sa se concentreze pe viitorul sau, relateaza AFP.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

BREXIT. Scotia crede ca poate bloca iesirea Marii Britanii din UE

Parlamentul Scotiei ar trebui, in mod normal, sa fie consultat pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana si poate bloca decizia, afirma premierul scotian, Nicola Sturgeon, conform BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )