Libnet.ro
UNICEF

13:15

BREXIT. Game of Thrones, pus in pericol de iesirea din UE a Marii Britanii

Antena3 Antena3,
BREXIT. Game of Thrones, pus in pericol de iesirea din UE a Marii Britanii

Filmarile la serialul de mare succes Game of Thrones ar putea suferi taieri de buget legate de Brexit. Seria produsa de HBO ar putea intampina probleme financiare la turnarea ultimelor doua se. continuă pe Antena3

Farage cere un Guvern Brexit si lansarea cat mai rapida a negocierilor pentru iesirea din UE

Liderul formatiunii eurosceptice UKIP, Nigel Farage a cerut vineri dimineata un Guvern Brexit si lansarea cat mai rapida a negocierilor pentru iesirea din UE, relateaza Bloomberg si AFP.

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana intr-un referendum istoric (VIDEO)

UPDATE: Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana dupa 43 de ani intr-un referendum istoric. 52% dintre cei prezenti la urne s-au pronuntat pentru iesirea din Uniune, iar 48% pentru.

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

Marea Britanie inca face parte din Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, G7 si NATO, dar sunt multe intrebari legate de influenta sa diplomatica, in contextul iesirii din Uniunea Europeana, arata publicatia The Guardian.

New York Times: Referendumul britanic releva un clivaj intre generatii. Multi tineri, dezamagiti de iesirea din UE

Multi tineri britanici au exprimat dezamagire si chiar disperare in legatura cu decizia luata la referendumul din 23 iunie, privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, situatia evidentiind un clivaj puternic intre generatii, comenteaza New York Times.

Brexit. Paul Porr, liderul FDGR: Romanii din Marea Britanie s-ar putea orienta catre Germania

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), Paul Porr, considera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ii va afecta pe romanii aflati la munca acolo, acestia urmand probabil sa se reorienteze, plecand sa isi gaseasca joburi in alte tari, precum si Germania.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

BREXIT, cel mai complex divort politic din istorie. Specialistii nu stiu cand si cum se va finaliza

Decizia Regatului Unit de a iesi din UE reprezinta cel mai complex divort politic din istorie, releva un studiu, realizat la Bruxelles si intitulat Brexit: the worlds most complex divorce begins.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )