Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cea mai buna pozitie de somn? Opinia specialistilor

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai buna pozitie de somn? Opinia specialistilor

Pozitia in care dormim poate avea un impact major nu doar asupra calitatii somnului, ci si asupra sanatatii, in general. continuă pe Adevărul

Baschet: Sabrina Ionescu, cea mai buna jucatoare de colegiu din SUA

Baschetbalista de origine romana Sabrina Ionescu, componenta a echipei Oregon Ducks, a fost aleasa de Associated Press cea mai buna jucatoare la nivel de colegiu din SUA.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

Finlanda a castigat pentru a treia oara consecutiv titlul de cea mai fericita tara

Finlanda a fost incoronata pentru a treia oara consecutiv cea mai fericita tara din lume. Capitala Helsinki s-a clasat si ea pe primul loc in topul celor mai fericite orase, conform The Independent.

Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a publicat o inregistrare video in care ofera cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totala a batranilor.

Finlanda, cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv: pe ce loc s-a clasat Romania

In plina criza sanitara mondiala cauzata de noul coronavirus, Finlanda a fost desemnata cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv, potrivit unui raport oficial al ONU, publicat vineri, citat de AFP.

Romania are cea mai ieftina benzina si motorina din UE! Cu cat a scazut pretul carburantilor

In doar doua saptamani, pretul benzinei si motorinei a scazut considerabil, din pricinareducerii cererii,pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus. Romania a ajuns sa aiba cea mai ieftina .

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )