Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cati bani castiga Andreea Mantea la Kanal D. Suma este colosala

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Andreea Mantea la Kanal D. Suma este colosala

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete ale postului de televiziune Kanal D. Prezinta emisiunea Puterea Dragostei, dar si Se Striga Darul, alaturi de colegul Mihai Mitoseru. Pentru aparitiile televizate castiga o suma impresionanta de bani, la care alte vedete nici macar nu viseaza. Andreea Mantea primeste 8. 000 de euro pentru aparitiile de . continuă pe Playtech

GATA, S-A AFLAT! Cati BANI primeste Andreea Mantea de la Kanal D. SUMA E FABULOASA! (GALERIE FOTO)

Andreea Mantea este una din cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Focoasa bruneta lucreaza in trustul Kanal D, unde modereaza in prezent reality show-ul Puterea dragostei, care se bucura de.

Cati bani castiga Gica Hagi de pe urma lui Ianis. Sumele care raman in familia Regelui

A calcat bine pe umerle tatalui si va ajunge mult mai bun decat el, spun unii suporteri. Iata cum se impart castigurile in familie si cat ia Giga Hagi de pe urma lui Ianis? Ce sume castiga Giga Hagi de pe urma lui Ianis? Ianis are doar 21 de ani si a ajuns sa fie .

BOMBA in showbiz! Ce SALARIU URIAS incaseaza LUNAR Andreea Mantea, la KANAL D! E o MICA AVERE

Ce salariu castiga, lunar, Andreea Mantea, la Kanal D? BATAIE LA KANAL D! ANDREEA MANTEA E iNGROZITA! SI-AU DAT PUMNI iN DIRECT! IMAGINI NECENZURATE GALERIE FOTO) Ea lucreaza in acest trust de.

Ionut Dolanescu, avere impresionanta in SUA. Cati bani are fiul Mariei Ciobanu, in conturi

Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu si al regretatului artist Ion Dolanescu, duce o viata de lux in America. Artistul are o suma impresionanta in conturi, care a fost estimata la peste un milion de euro. Cu toate ca cantaretul castiga sume colosale de pe urma concertelor sustinute, acesta a dat intotdeuna dovada de modestie.

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, .

Impozitul auto, mai scump in 2020. Cum calculezi exact, in functie de motor, cati bani vei plati

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plati mai mult, in functie de anumite categorii de motorizari. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din anul 2020, proprietarii de masini cu motoare puternice sunt penalizati si vor fi nevoiti sa scoata din buzunat mai .

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie .

Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Connect-R a devenit cunoscut dupa cateva piese cantate alaturi de bunul sau prieten Alex Velea. De atunci, multe s-au schimbat, dar cariera amandurora parca a luat-o la goana. Cu ce sume a ajuns sa fie platit acesta pentru concerte? Connect-R face o avere din cantat Connect-R a ajuns sa castige extrem de bine. Dupa muncasi .

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )