Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Care sunt cele mai periculoase substante din lume! Creeaza o dependenta de care nu se poate scapa

Conform oamenilor de stiinta, potentialul unui drog de acreadependenta poate fi judecat in functie de efectele daunatoare pe care ilareasupra creierului, cat de bine se simt cei care.

Tara din Europa cu cele mai periculoase drumuri pentru soferi. Care este rata deceselor

Un raport realizat de catre Comisia Europeana arata ca Romania are cele mai periculoase sosele comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana. 96 de morti la un milion de oameni, cea mai ridicata rata a mortalitatii in randul soferilor.

Unde sunt cele mai periculoase drumuri din Europa pentru soferi. Care este rata deceselor

Un raport realizat de catre Comisia Europeana arata ca Romania a avut cele mai periculoase sosele comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana. 96 de morti la un milion de oameni, cea mai ridicata rata a mortalitatii in randul soferilor.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Anul trecut, in sistemul de alerta rapida au fost inregistrate un numar de 2. 257 de alerte privind produse nealimentare periculoase, dintre care doar noua au venit din Romania, si au fost intreprinse 4. 050 de actiuni in urma alertelor.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei, dupa reusita din meciul cu Atletico

Lionel Messi 32 de ani) a marcat pe final in partida cu Atletico Madrid, iar reusita a garantat victoria Barcelonei si l-a ajutat sa-l devanseze pe rivalul Cristiano Ronaldo 34 de ani), in privinta numarului de goluri din primele cinci campionate ale Europei.

Romania, tara cu cei mai multi morti in accidente rutiere (FOTO)

Marea Britanie a avut 28 de decese la un milion de persoane in 2018 - cel mai mic din orice membru al UE Un raport realizat de Comisia Europeana arata ca Romania are cele mai periculoase drumuri din cele 28 de.

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )