Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cinci femei au castigat alegerile pentru functia de primar in judetul Botosani

B1 B1,
Cinci femei au castigat alegerile pentru functia de primar in judetul Botosani

In Botosani, cinci femei au reusit sa iasa invingatoare in cursa pentru alegerile locale din 2020, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta. in cinci localitati din judet,. continuă pe B1

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei judetene Constanta a PNL, a declarat pentru Agerpres ca a formulat o intampinare la Biroul Electoral Central BEC) prin care cere anularea procesului electoral pentru functia de primar al comunei Costinesti si reluarea acestuia la o data ulterioara, in conditii echitabile pentru toti participantii.

ALEGERI LOCALE 2020 Mihai Chirica a castigat alegerile pentru Primaria Iasi

Primarul in functie al Iasiului, liberalul Mihai Chirica, a cistigat detasat un nou mandat in fata candidatului USR PLUS Cosette Chichirau, conform rezultatelor provizorii centralizate de BEC.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatii PSD Ionut Pucheanu si Costel Fotea au castigat alegerile pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati

Liderul PSD Galati, eurodeputatul Dan Nica, a anuntat, in aceasta noapte, castigarea alegerilor de catre Ionut Pucheanu si Costel Fotea, ambii cu peste 50 la suta din voturile exprimate.

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale.

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile.

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele.

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )