Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai frumoase povesti sunt puse in scena la Opera Comica pentru Copii (OCC)

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cele mai frumoase povesti sunt puse in scena la Opera Comica pentru Copii (OCC)

Noaptea Carnavalului, un nou eveniment in premiera la OCC. Pe 14 si 15 februarie, Opera Comica pentru Copii OCC) se transforma intr-o adevarata Venetie. Cei mici vor avea ocazia sa descopere frumoasa traditie a Carnavalului, intr-o serie de tururi interactive prin culisele Operei Comice pentru Copii. Personajele din spectacolele OCC, cu masti si costume impresionante, . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numarul 2 WTA a reusit executii spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale romancei.

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

Cele mai frumoase tinute de la BAFTA 2020: Scarlett Johansson a stralucit pe covorul rosu FOTO

Celebritatile au defilat pe covorul rosu al galei premiilor BAFTA 2020 in tinute stralucitoare si elegante, dress code-ul de anul acesta fiind Green - moda sustenabila.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, recomandate de Razvan Stratulat (Bodyshape)

Un abdomen plat, chiar si cu patratele, este visul oricarei persoane care face sport, la sala sau acasa. Aceasta zona a corpului este, probabil, cea mai dificil de modelat, avand in vedere ca, in special in cazul barbatilor, aici se depune cel mai repede stratul de grasime.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )